Grote banden voor caravan tot vrachtwagen

 

Banden voor tractorOns bandengamma telt exemplaren in alle maten en met alle profielen. Welk voertuig u ook hebt, we leggen er graag nieuwe rubberbanden op. Bij Q Team vindt u de volgende types banden:

 

  • Banden voor caravans– Aanhangwagens en campers torsen vaak heel veel gewicht en dus slijten hun banden sneller af. En omdat ze vaak lange tijd stilstaan, is de slijtage van caravan-banden nooit helemaal gelijk. Wacht daarom nooit langer dan zes jaar voor u bij Q-team langskomt en uw caravan van nieuw banden voorziet.

 

  • Banden voor lichte bedrijfswagens– De banden van uw camionette slijten snel af, als u niet voor een aangepast profiel kiest. Onze specialisten overlopen met u wat u vervoert, hoe zwaar uw lichte vrachtwagen geladen is, en hoe u dat gewicht verdeelt. Op basis daarvan stellen we u altijd de perfecte bandenset voor.

 

  • Banden voor vrachtwagens– Q Team is al meer dan dertig jaar dé specialist in vrachtwagenbanden. We overleggen graag samen met u de ideale aanpak om uw wagenpark op (twaalf) wielen te laten lopen.

 

  • Banden voor landbouw– We rusten uw landbouwvoertuig of tractor uit met banden die perfect zijn voor uw werk. We houden rekening met de laad- en snelheidsindex, de bodem waarop u rijdt, de trekkracht die u nodig hebt, ...

 

  • Banden voor landverzet en industrie– Overleg met onze specialisten over de ideale banden voor uw machines en bouwwerktuigen. Op basis van uw rijgedrag en wensen vinden we altijd het geschikte model. Bovendien volgen we de marktevoluties in de industriële sector op de voet.

 

Q Team is uw bandenspecialist voor grote banden. Kom vrijblijvend bij ons langs in één van onze Q Team garages en onze bandenspecialisten adviseren u bij het kiezen van de perfecte bandenset voor uw voertuig.