zomerbanden

Zomerbanden: elke dag veilig op pad

Uw zomerbanden zijn de standaardschoenen van uw auto. U gebruikt ze elke dag, tenzij wanneer het écht koud wordt en u uw winterbanden oplegt. U denkt dus het best even na over de keuze van de perfecte zomerbanden voor uw wagen. Als bandenspecialist in uw regio, kunnen we u hierin uitstekend adviseren.

 

Kies een zomerband zoals u schoenen kiest

Waarop let u als u nieuwe schoenen koopt: het design, de levensduur, de stevigheid? De keuze van een ideale schoen hangt af van wat u er straks mee doet. En voor zomerbanden geldt net hetzelfde.

Hoeveel kilometer legt u jaarlijks af? Op welke wegen rijdt u het vaakst? Rijdt u sportief? Is uw auto vaak zwaar geladen? Al die antwoorden spelen mee in de keuze van de ideale zomerbanden.

 

Vraag ons advies over zomerbanden

Natuurlijk hebt u ook een budget voor ogen. En specifieke voorkeuren. Leg dat voor aan onze bandenspecialisten. Dan gaan ze samen met u op zoek naar de perfecte set zomerbanden.

Maak meteen een afspraak >

 

 

De keuze van een bandenmerk: geen eenvoudige opdracht...

Q Team werkt als bandenspecialist samen met alle bekende bandenmerken. 

 Pirelli banden Michelin banden Vredestein banden Continental banden Semperit banden
 Good Year banden Kleber banden Dunlop banden Uniroyal banden

 BF Goodrich banden

    

 

De keuze van een autobandenmerk is belangrijk, omdat de kenmerken van de band moeten beantwoorden aan uw verwachtingen. Vóór de verkoop tracht onze bandenspecialisten uw profiel als bestuurder te achterhalen: hoeveel kilometer legt u jaarlijks af, hoe tevreden bent u over uw huidige banden, welke soort wegen neemt u meestal, hebt u een ’sportieve’ rijstijl, is uw auto vaak zwaar geladen...

Anderzijds is het de bedoeling om de beste zomerband te vinden binnen het budget dat u wenst te besteden. Prijzen kunnen immers sterk verschillen van het ene merk tot het andere.

Goedkope zomerbanden, de meeste kwaliteitsvolle zomerbanden?
Alles hangt dus af van uw verwachtingen. Kom langs bij de Q Team bandencentrale in uw regio en ontdek de prijzen van autobanden en de mogelijkheden!