Voorkom slijtage met uitgebalanceerde banden

Voelt u geregeld schokken aan uw stuur of zelfs aan uw koetswerk? Lijken uw banden ongewoon snel af te slijten? Dan zijn uw wielen vermoedelijk niet correct uitgebalanceerd. Dat lossen we snel voor u op.

Banden uitbalanceren kan in enkele minuten

Als u uw banden wil laten uitbalanceren dan kan u gewoon één van onze bandencentrales binnen rijden. We plaatsen uw auto op onze elektronische apparatuur die de uitbalancering haarscherp afstelt. Zo vermijdt u dure schade aan uw ophanging (zoals schokdempers, onderdelen van de stuurinrichting) en voortijdige slijtage van de banden. Ook uw veiligheid en uw comfort gaan fors omhoog.

Laat uw wielen elk jaar, of om de 15.000 kilometer, uitbalanceren door onze bandenspecialisten. 

banden uitbalanceren

Om uw wielen uit te balanceren, beschikt Q Team over 93 service- en verkooppunten met een moderne uitrusting, onmisbare elektronische apparatuur en ervaren bandenspecialisten om de klus te klaren. Een goede uitbalancering vermijdt kostelijke schade aan de ophanging (schokdempers, onderdelen van de stuurinrichting…) en voortijdige slijtage aan de banden. Ook uw veiligheid en uw comfort worden door deze ingreep verhoogd.