Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Alle filialen van de Condé worden lid van het Q Team netwerk.

 

De groep de Condé is sinds 1934 een gevestigde waarde in Vlaanderen. Ze begonnen kleinschalig met banden maar groeiden al snel uit tot een uit de kluiten gewassen familieonderneming met een bandenaanbod voor bijna elk voertuig. Sinds 1 juni 2019 functioneren de 11 filialen verder als onderdeel van Q Team, waar uiteraard dezelfde kwaliteit en service voorop zal staan. Ook de bandenvernieuwingsfabriek LBB (Limburgs Bandag Bedrijf) en de bandengroothandel DECOBA worden opgenomen door Q Team.

Door deze overname groeit het Q Team-netwerk nu naar meer dan 100 bandencentrales. De overname van Banden de Condé past binnen de strategie van Q Team om in heel België een sterk netwerk van bandenexperts te kunnen aanbieden voor de particuliere consument en voor de B2B-markt. Voor Banden de Condé is dit ook goed nieuws: in een evoluerende markt wordt de dienstverlening samen met een sterke partner verdergezet.

Q Team medewerker advies

Vragen?

Het is uiteraard mogelijk dat u nog vragen heeft over of in verband met deze overname. Hier helpen wij u uiteraard graag mee verder:

Wij beantwoorden hieronder alvast graag enkele vragen die kunnen voorkomen.

Wat is de reden voor deze overname?

Q Team wilt blijven groeien en zocht daarom een sterke partner om de blinde vlek in het netwerk, de as Limburg - Antwerpen, aan te vullen. Banden de Condé is in die regio marktleider. Die strategische complementariteit en hun grote expertise voegen we nu aan ons netwerk toe. Dankzij deze overname groeit Q Team nu van ruim 90 naar meer dan 100 service centers, met een sterke aanwezigheid in alle regio's van het land.

Ook voor banden de Condé was deze overname een logische stap. Zij waren op een scharniermoment gekomen waarop ze zich de vraag stelen hoe het verder moest. Zelfstandig verdergaan met alle risico's van dien of kiezen om op te gaan in een groter en sterker geheel. Die keuze was voor hen snel gemaakt, zowel met de bedrijfsvoering als met hun medewerkers in het achterhoofd. 

Zullen alle de Condé locaties open blijven?

Q Team zal de onderstaande locaties blijven bemannen. Hier kunnen alle huidige en nieuwe klanten dus steeds terecht.

 • Antwerpen: Noorderlaan 149, 2000 Antwerpen
 • Hasselt: Herkenrodesingel 77/1, 3500 Hasselt
 • Hechtel: Peerderbaan 84, 3940 Hechtel
 • Sint-Truiden: Tiensesteenweg 275, 3800 Sint-Truiden
 • Heverlee: Ambachtenlaan 52, 3001 Heverlee
 • Kallo: Keteldijk 2 - Havel 1998, 9130 Kallo
 • Kiewit: Kiewitstraat 194, 3500 Hasselt
 • Lommel: Hendrik Heymanstraat 19, 3920 Lommel
 • Maasmechelen: Rijksweg 529, 3630 Maasmechelen
 • Mechelen: Schaliënhoevedreef 3, 2800 Mechelen
 • Munsterbilzen: Kruisbosstraat 2, 3740  Bilzen

De locatie te Heusden-Zolder (Guido Gezellelaan 180 bus 1, 3550 Heusden-Zolder) werd recent gesloten.

Wat gebeurt er met mijn opgeslagen banden? 

Uw banden die opgeslagen lagen in één van de de Condé filialen zullen daar uiteraard bewaard blijven. Q Team zal dezelfde service en diensten blijven leveren.

Iedereen van wie de banden gestockeerd waren bij de locatie te Heusden-Zolder, die recent de deuren sloot, werd reeds gecontacteerd hieromtrent. 

Worden Leasing klanten nog geholpen?

Ook Leasing klanten zullen nog steeds terecht kunnen bij hun vertrouwd filiaal. Q Team helpt u hier graag verder. Klanten die steeds naar Heusden-Zolder gingen, zullen terecht kunnen bij een andere locatie van Q Team. Deze locatie werd recent gesloten.

Wat gebeurt er met mijn gemaakte afspraak?

Alle gemaakte afspraken blijven gewoon staan in het systeem. Zo zal u nog steeds geholpen worden in de locatie van uw afspraak voor uw bandenwissel, reparatie of dergelijke.