Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Assistent filiaalhouder (TSC Verrebroek) parttime 20u/w

QTEAM Vandekerckhove Β is een familiale onderneming die de afgelopen jaren sterk is versterkt in Vlaanderen πŸ“ˆ. Wij staan ​​​​in voor de verkoop, het plaatsen en herstellen van banden van motorvoertuigen . Ons doel? Met professioneel advies zoveel mogelijk β€œRIJTIJD” πŸš™ verkopen aan klanten. We staan ​​dicht bij de klant , zowel op onze verschillende locaties als in onze diensten, waarbij we ons naar de klant begeven.

Β 

De vier zekerheden van Q Team;
kwaliteit ; We kiezen resoluut voor meerwaarde. Bij elke herstelling of onderhoudsbeurt vragen we ons waar we het grootste verschil kunnen maken. En doen we dat ook.
Professionele aanpak ; Al onze automonteurs, technici en bandenspecialisten volgen permanente opleidingen om mee te zijn met de laatste trends en ontwikkelingen.
bereikbaarheid ; Met meer dan 90 servicecentra zijn we altijd vlakbij. En onze interne procedures dat u overal dezelfde hartelijke en professionele service krijgt.
Aandacht voor het milieu ; Q Team stond aan de wieg van 'Recytyre', een vzw die gebruikte banden verzameld en verwerkt. Zo houden we rubber uit het milieu.

Kan jij je helemaal vinden in de filosofie van ons Belgische familiebedrijf? Dan ben jij misschien de nieuwe assistent filiaalhouder die we zoeken.

Wat ga je doen als assistent filiaalhouder?

βœ”Β  Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal, zowel telefonisch, per mail of in het persoonlijk contact met je klant βœ” Je begeleidt en staat de filiaalhouder bij in zijn dagelijkse leiding van het filiaal βœ” Je neemt mede de verantwoordelijkheid op voor je organisatie en planning van het atelier, van het materiaal en van de dagontvangsten βœ” Je stelt diagnoses en prijsoffertes op in samenwerking met je filiaalhouder βœ” Je werkt 5 dagen per week in de voormiddag (1 op 2 zaterdagwerk met vrije dag in de week)
Β 

Β 

Wat verwacht QTEAM van jou als assistent filiaalhouder?

βœ” Kennis van klantenonthaal, facturatie en administratie
βœ” Hands-on mentaliteit met een echte passie πŸ”₯ voor auto's
βœ” Professioneel , commercieel , betrouwbaar Γ©n eerlijk ? Controleren, controleren, controleren, controleren!
βœ” Je spreekt een vlot mondje Nederlands. Frans en Engels is mooi meegenomen


Wat kan QTEAM u bieden?

βœ” Deeltijds werken bij een snelgroeiend familiebedrijf
βœ” Dynamisch team, fijne werksfeer en toffe collega's , al zeggen we het zelf πŸ˜‰
βœ” De kans om snel je vaardigheden verder te ontwikkelen, dankzij een intensieve inwerkperiode en productopleiding
βœ” Aantrekkelijk verloningspakket met mooie extra's , inclusief maaltijd- en ecocheques, vrijwillige overuren en de mogelijkheid om deel uit te maken van ons 24/7 depannage callcenter met extra premies πŸ’Έ
βœ” Jaarlijks personeelsfeest πŸ₯³

Interesse in deze vacature? Stuur uw motivatie en CV naar jobs.vdk@qteam.be