Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Depanneur te Wondelgem

QTEAM Vandekerckhove  is een familiale onderneming die de afgelopen jaren sterk is versterkt in Vlaanderen 📈. Wij staan ​​in voor de verkoop, het plaatsen en herstellen van banden van motorvoertuigen . Ons doel? Met professioneel advies zoveel mogelijk “RIJTIJD” 🚙 verkopen aan klanten. We staan ​​dicht bij de klant , zowel op onze verschillende locaties als in onze diensten, waarbij we ons naar de klant geven.

 

De vier zekerheden van Q Team;
Kwaliteit ; Wij kiezen voor resoluut voor meerwaarde. Bij elke herstelling van de onderhoudsbeurt vragen we ons waar we het grootste verschil kunnen maken. En dat doen we ook.
Professionele aanpak ; Al onze automonteurs, technici en bandenspecialisten volgen permanente opleidingen om mee te zijn met de laatste trends en ontwikkelingen.
bereikbaarheid ; Met meer dan 90 servicecentra zijn we altijd vlakbij. En onze interne procedures zorgen ervoor dat u overal dezelfde hartelijke en professionele service krijgt.
Aandacht voor het milieu ; Q Team stond aan de wieg van 'Recytyre', een vzw die gebruikte banden verzameld en verwerkt. Zo houden we rubber uit het milieu.

Kan jij je helemaal vinden in de filosofie van ons Belgische familiebedrijf? Dan ben jij misschien de nieuwe bandenmonteur die we zoeken.

Wat ga je doen als depanneur?

  Je  monteertbalanceert  en  herstelt banden  zodat alles op 'wieltjes' blijft lopen  👌🏽 Je gaat op afvoer  depannages materiële  van banden vrachtwagen Met een persoonlijke, vriendelijke aanpak  🤝🏽 help en adviseur  je onze klanten
 
 

Wat verwachtte QTEAM van jou als depanneur?

✔ Een gezonde portie technische knowhow 🦾 en een rijbewijs B
✔ Pluspunt, maar geen vereiste: diploma in autotechniek/carrosserie, ervaring in de automobielsector of een rijbewijs C
Hands-on mentaliteit met een echte passie 🔥 voor vrachtwagens
Professioneel , klantgericht , betrouwbaar én respectvol ? Controleer, controleer, controleer, controleer!
✔ Je spreekt een vlot mondje Nederlands


Wat kan QTEAM u aanbieden?

✔ Voltijds werken bij een snelgroeiend familiebedrijf
Dynamisch team, fijne werksfeer en toffe collega's , al zeggen we het zelf 😉
✔ Een technische job met doorgroeimogelijkheden en voldoende afwisseling
✔ De kans om snel je skills verder te ontwikkelen, waardoor een intensieve inwerkperiode en productopleiding
Aantrekkelijk verloningspakket met mooie extra's , waaronder maaltijd- en ecocheques, vrijwillige overuren en de mogelijkheid om deel uit te maken van ons 24/7 depannageteam met extra premies 💸
Jaarlijks personeelsfeest 🥳

Interesse in deze vacature? Solliciteer snel via jobs@qteamvdk.be

VDK HR 4