Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Q Team, betrouwbare bandenpartner voor uw wagenpark

Vertrouw het onderhoud van de banden van uw bedrijfsvoertuigen toe aan Q Team.
Onze organisatie is speciaal gebouwd om zowel grote, middelgrote als kleinere wagenparken snel en efficiënt te bedienen.

Wij werken samen met volgende leasingmaatschappijen: 

  • Ald Automotive
  • Alphabet
  • Athlon
  • Arval
  • Belfius
  • Ciac Fleet
  • KBC Autolease
  • LeasePlan
  • Vancia
  • Westlease 

 

Checklist | Q Team

Uw collega's blijven altijd mobiel!

Mobiele dienst 
Wij beschikken over meer dan tien mobiele teams. Deze komen bij u ter plaatse voor het vervangen van versleten banden of voor de wissel van zomer- naar winterbanden en omgekeerd. Dit uiteraard met dezelfde kwaliteitsgarantie als in onze vaste service centers. Zo winnen uw collega's kostbare tijd!  Neem contact op met Erik Jacobs voor alle verdere concrete informatie rond deze mobiele service. 

Pick-up & delivery
Staat het voertuig maar op een kwartiertje rijden van ons service center? Dan pikken we het zelf op en plaatsen we het na de bandenwissel gewoon terug.

Nocturnes
Hou onze openingsuren tijdens de wintermaanden goed in het oog. Onze service centers hanteren dan zowel 's ochtends als 's avonds ruimere openingstijden. 


 

Wij nemen alle praktische beslommeringen over.

Bandenopslag
Wij stockeren alle zomer- e winterbanden terwijl deze niet in gebruik zijn.  In onze database houden wij steeds bij welke banden zich waar bevinden. 

Centrale klantendienst
Als fleetmanager of leasingpartner kan u voor al uw vragen steeds terecht bij onze centrale klantendienst. Ons call center is altijd beschikbaar om zowel uw vragen, als die van uw collega's te beantwoorden of een afspraak te maken.

Rapportage
Op regelmatige basis kunnen wij u een uitgebreid rapport bezorgen over de staat van de banden binnen uw vloot.  Wij houden bij elke wissel nauwkeurig de staat van de afgemonteerde banden bij. 

Tyre Storage | Q Team

 

Uw team rijdt veiliger en zuiniger

Fleet checks
We komen de staat van de banden van uw vloot op uw parking controleren. Naast de slijtage controleren we ook bandenspanning.
Zo bespaart u fors op brandstof en CO2-uitstoot en maximaliseert u het rendement per kilometer. U ontvangt bovendien een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en suggesties. 

Neem contact op met Erik Jacobs indien u verdere informatie wenst. 

Plaatsen en uitlijnen
Bij al onze interventies controleren wij ook de uitlijning overeenkomstig de procedures van de fabrikant en de wetgever. Onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen om mee te zijn met de nieuwste innovaties en regelgeving. 


 

We leggen u graag in de watten

Winter experience
Wilt u graag het verschil tussen zomer- en winterbanden eens aan den lijve ondervinden? Dat kan!
Doe mee aan onze Winter Experience. Dan merkt u het meteen!

Bezoek een service center 
Benieuwd hoe we alles zo snel voor elkaar krijgen? Kom dan langs met uw collega’s. We nemen u mee achter de schermen en leren u alles over ons vak.

Fabrieksbezoek
Ook onze fabrikanten ontvangen u graag met open armen! Wenst u met uw team eens een bezoek te brengen aan een bandenfabriek? Neem even contact met ons op en wij regelen dit graag voor u. 

Neem contact op met Erik Jacobs voor alle informatie hierrond.


 

Contacteer ons!

Hebt u nog vragen over onze diensten?
Zit u graag eens even samen met een van onze medewerkers om de behoeften van uw bedrijf verder te bespreken? 

Q Team | advies