Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Profiteer nu van onze promoties op alle Continental vierseizoenen- en winterbanden.

 

Continental bij Q Team

Zo rijd je veilig door weer en winter. Bestel van 2/11/2018 t.e.m. 30/11/2018 één of meer winter- of vierseizoenenband(en) bij je Q Team Service Center of in onze webshop en geniet van € 10 kassakorting per band. Registreer je aankoop en maak daarbovenop kans op 1 van de 5 Gazelle e-bikes ter waarde van € 2.549! Wees er snel bij want de actie loopt zolang de voorraad strekt.

QTeam-Continental-NL-10.png

Geniet van €10 korting/band

Bij aankoop van één of meerdere Continental winter- of vierseizoenenbanden geniet je bij Q Team t.e.m. 30 november van € 10 korting per band. Deze korting wordt meteen verrekend aan de kassa in je verkooppunt of bij het afrekenen in onze webshop.

QTeam-Continental-NL-Ebike.png

Maak ook kans op de Orange C7+ HMB Gazelle e-bike

Registreer je aankoop, beantwoord twee wedstrijdvragen en maak kans op 1 van de 5 e-bikes ter waarde van maar liefst € 2.549! 

Deze elektronische fiets heeft een Bosch middenmotor en is ideaal voor lange afstandstochten als ook voor dagelijkse routes. De fiets is uitgerust met brede banden voor optimaal comfort en heeft een batterijcapaciteit voor 110 km fietsplezier.

Ik wil deelnemen

Waarom kiezen voor Continental winterbanden?

Als het kouder wordt dan 7 graden, verliezen je (standaard) zomerbanden hun grip en remvermogen. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties. Bovendien zijn winterbanden vaak verplicht in wintersport-landen. Waarom een Continental winterband? Wel, al de winterbanden van Continental worden uitvoerig getest onder verschillende weersomstandigheden met elk mogelijk type wegdek.

Q Team-Continental-Winter.png (2)

Waarom kiezen voor Continental vierseizoenenbanden?

Vierseizoenenbanden zijn redelijk nieuw op de markt, maar vormen voor heel wat mensen een goed alternatief voor de combinatie van zomer- en winterbanden. Ze bieden zowel ‘s zomers als ‘s winters een goed compromis op vlak van veiligheid en verbruik. De vierseizoensbanden beschermen bovendien ook tegen aquaplaning.

Q Team-Continental-Allseason.png (2)