Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Trotseer elk weer met Goodyear winter- of vierseizoenenbanden

Koop als particulier van 1/10/2018 t.e.m. 31/10/2018 minstens twee Goodyear of Dunlop winter- of vierseizoenenbanden bij jouw Q Team Service Center en ontvang een gratis travelkit aan de kassa! Zo ben jij uitgerust om elk weer te trotseren. Als je bovendien je aankoop hier registreert en twee wedstrijdvragen beantwoordt, maak je kans op een Bongobon voor een gezellig weekendje weg.

Wees er snel bij want de actie loopt zolang de voorraad strekt. 

autohulp-setje.jpg (1)

Ontvang jouw gratis autohulpset aan de kassa!

Ga gerust op weg en trotseer elk weer met deze handige autohulpset.

Winterprik? Stevige regenbui of spekgladde weg? Deze 25-delige bandentoolset met allerlei schroevendraaiers, sleutels en adapters is jouw partner in geval van (banden)nood. 

Ontsnappen aan het weer in België? Dat kan!

Registreer je aankoop van minstens twee winter- of vierseizoenenbanden van Goodyear, beantwoord de twee wedstrijdvragen en maak kans op één van de tien Bongobonnen. Met deze bon kan je op weekendtrip met 2 overnachtingen en ontbijt!

Waag je kans nu hieronder! 

Packshot_NL.png

De algemene voorwaarden van deze actie kan je hier lezen!

Meer info over hoe Q Team jouw gegevens verwerkt en beschermt vind je in ons privacy statement.


 

Het factuur- en bonnummer hebben we nodig om de correctheid van jouw gegevens te controleren. Je kan deze terugvinden op de factuur die je ontving in het verkooppunt.

Voorbeeld_Factuur.jpg

 


 

Goodyear visual band.jpg

Waarom kiezen voor Goodyear winterbanden?

Zodra de temperatuur onder de 10°c zakt, zijn winterbanden geen overbodige luxe. Bij koudere temperaturen verliezen zomerbanden namelijk hun grip én remvermogen. Winterbanden daarentegen zijn gemaakt van speciaal rubber die beter bestand zijn tegen grillig weer. Daarnaast staat Goodyear gekend voor zijn jarenlange expertise en innovatie. Wacht dus niet langer om jouw Goodyear winterbanden aan te schaffen!

Vector 4Seasons Gen-2 - HiRes Beauty Shot 3_HighRes_69230.jpg

Waarom kiezen voor Goodyear vierseizoenenbanden?

Vierseizoenenbanden zijn redelijk nieuw op de markt, maar vormen voor heel wat mensen een goed alternatief ten opzichte van de combinatie van zomer- en winterbanden. Een vierseizoenenband is eigenlijk een winterband met minder lamellen en vervaardigd met minder silicium. Deze banden bieden zowel ‘s zomers als ‘s winters een goed compromis op vlak van veiligheid en verbruik. Wacht dus niet langer om jouw Goodyear vierseizoenenbanden aan te schaffen!