Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30
P1217 B2B Michelin Campaign Website Banners
P1217 B2B Michelin Campaign 1X1 NL

Q Team staat aan de zijde van alle ondernemers!

In deze moeilijke en onzekere tijden, zeker voor u als zelfstandige ondernemer, staan Q Team en Michelin voor u klaar. Profiteer nu van onze cashback-promotie op het volledige Michelin gamma. Koop zomer-, winter-, of vierseizoenenbanden van Michelin voor uw professionele voertuigen en ontvang een cashback van € 12,50 per band.*

Bestel uw nieuwe banden online in onze webshop hieronder, of zoek een service center in uw buurt en maak direct een afspraak. 

Maak een afspraak

 

Er zijn geen resultaten gevonden

{{resources.tires.length}} resultaten, gesorteerd op: {{resources.tires.length}} resultaat, gesorteerd op:
Promotie
{{tire.budget}}
Korting
{{printTirePromotion("{0} kopen, {1} betalen", promotion.promotionAmount)}}
Gratis montage
Actie
Cashback
{{tire.name}}
{{tire.brand.name}}
Meer info
{{tire.price.replace(',00', ',-')}}incl. BTW
{{tire.priceWithPromotion.toFixed(2).replace('.',',').replace(',00', ',-')}} {{tire.price}}incl. BTW
Gehomologeerd voor: {{tire.applDescr}}
Gehomologeerd voor: geschikt voor alle merken
Promotie voorwaarden Bekijk hier de voorwaarden

Meer dan 10 voertuigen in uw bedrijf? 

 

Q Team: de ideale bandenpartner voor bedrijven in België

Heeft u meer dan 10 voertuigen in uw bedrijf? Wenst u een aanbod op maat van uw wagenpark te ontvangen? Het Q Team Fleet Business team staat klaar om u te helpen.

Wist u dat Q Team de n°1 dienstverlener is op gebied van banden voor zowel professionele als particuliere klanten? Met meer dan 100 service centers en 15 mobile teams is er altijd een Q Team in uw buurt.

Contacteer ons en maak een afspraak met een van onze Fleet-specialisten. Wij passen onze dienstverlening aan op uw noden en houden uw budget mee onder controle.

Van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u op 02 482 01 48 of via fleets@qteam.be. 

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Extra info

Advies nodig?

Bij de keuze van de juiste banden komt inderdaad heel wat kijken. Vraag daarom raad aan uw bandenexpert:  

Maak een afspraak

Q Team medewerker advies

 

* Deze promotionele actie wordt georganiseerd door Michelin Belux NV en Michelin Nederland NV en is exclusief gereserveerd voor professionele eindgebruikers (geen particulieren, geen leasing) en geldig bij aankoop vanaf 2 banden en per voertuig met een maximum van 50 banden per BTW-num­mer. De korting is inclusief belasting en van toepassing op het volledige gamma MICHELIN personenwagen-, 4x4/SUV- en bestelwagenbanden die u in de periode van 05/10/2020 tot en met 31/10/2020 aankoopt bij Q Team. Het terug te betalen bedrag is 12,50 per band vanaf 2 banden per voertuig. De upload van de aankoopfacturen dient te gebeuren tussen 05/10/2020 en 15/12/2020 via MICHELIN MyPortal (Myportal.michelingroup.com). Uitsluitend aankoopfacturen met factuurdatum tussen 05/10/2020 en 31/10/2020 voor banden aangekocht bij Q Team worden behandeld. U ontvangt de storting op uw bankrekening binnen 6 tot 8 weken na ontvangst en validatie van uw verzoek. Deze commerciële actie vormt een belastbaar voordeel waarvoor de begunstigde verantwoordelijk is voor de belastingverplichtingen.