Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30
P1193 Webpage V1 Nl

Ontdek hier alle vierseizoenenbanden met korting voor bestelwagen.

BRIDGESTONE

Bridgestone Duravis All Season

Kies voor controle tijdens uw reis, in welk seizoen u ook rijdt. BRIDGESTONE Duravis All Season, de beste score voor grip op nat wegdek in zijn klasse.

Lees meer


 

CONTINENTAL

Continental VancoFourSeason 2

Kies voor maximale zuinigheid in alle seizoenen. CONTINENTAL VancoFourSeason 2, Duitse engineering in een premiumband, met het oog op maximale remprestaties en veiligheid.

Lees meer

Continental VanContact A/S

Kies voor efficiëntie gedurende het hele jaar dankzij een lager brandstofverbruik. CONTINENTAL VanContact A/S, hoge remprestaties op natte, modderige en besneeuwde wegen.

Lees meer


 

GOODYEAR

Goodyear Vector 4Seasons Cargo

Kies voor een lagere cost of ownership, heel het jaar door. GOODYEAR Vector 4Seasons Cargo, verbeterde prestaties bij droog weer en meer tractie bij natte weersomstandigheden.

Lees meer


 

MICHELIN

Michelin Agilis CrossClimate

Kies voor ononderbroken bedrijfsvoering en verminder tegelijkertijd uw CO2-emissies. MICHELIN Agilis CrossClimate, de nieuwe band voor bestelwagens.

Lees meer


 

PIRELLI

Pirelli Carrier All Season

Kies voor een combinatie van de prestatie-eigenschappen van personenwagenbanden met de traditionele eigenschappen van bestelwagenbanden. PIRELLI Carrier All Season, de beste zakenpartner.

Lees meer


 

VREDESTEIN

Vredestein Quatrac (5/Pro)

Kies voor een perfecte balans en prestatie in elk seizoen. VREDESTEIN Quatrac (5/Pro), laat de vier seizoenen op elkaar aansluiten.

Lees meer