Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30
P1193 Webpage V1 Nl

Ontdek hier alle vierseizoenenbanden met korting voor personenwagen/SUV. 

BRIDGESTONE

Bridgestone Weather Control A005 EVO

Kies voor controle tijdens uw reis, in welk seizoen u ook rijdt. BRIDGESTONE Weather Control A005 EVO, Verbeterde prestaties in de sneeuw.

Lees meer


 

CONTINENTAL

Continental All Season Contact

Kies voor een maximale controle en balans doorheen het jaar. CONTINENTAL All Season Contact, indrukwekkende grip op sneeuw en natte winterwegen dankzij adaptief vierseizoenencompound.

Lees meer


 

GOODYEAR

Goodyear Vector 4Seasons Gen-1/2/3

Kies voor een hoge performantie in alle weersomstandigheden. GOODYEAR Vector 4Seasons Gen 1/2/3, het beste nog beter gemaakt.

Lees meer


 

MICHELIN

Michelin CrossClimate +

Kies voor een uitmuntende levensduur en duurzame veiligheid onder alle weersomstandigheden. MICHELIN CrossClimate +, Europa's best verkochte all-season band.

Lees meer


 

PIRELLI

Pirelli Cinturato All Season (Plus)

Kies voor verbeterde productprestaties voor bestuurders die in de stad wonen en op zoek zijn naar een innovatieve en alternatieve mobiliteitsoplossing. PIRELLI Cinturato All Season (Plus), totale mobiliteit.

Lees meer

Pirelli Scorpion Verde/Zero All Season

Kies voor een crossover & SUV-band die de modernste middelen, structuren en loopvlakpatronen ten volle benut om kostenbesparingen, milieuvriendelijkheid. PIRELLI Scorpion Verde/Zero All Season, de laterale stabiliteit en optimale tractie op nat en licht besneeuwd wegdek verzekeren knappe vierseizoenenprestaties.

Lees meer


 

VREDESTEIN

Vredestein Quatrac (5/Pro)

Kies voor een perfecte balans en prestatie in elk seizoen. VREDESTEIN Quatrac (5/Pro), laat de vier seizoenen op elkaar aansluiten.

Lees meer