Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

TOURING raadt u voor een permanente oplossing Q TEAM aan!

Met meer dan 90 filialen verspreid over België helpt Q Team u binnen de 2 uur terug op weg. Indien u toch moet overgaan tot de aankoop van nieuwe banden, biedt Q Team u GRATIS een levenslange bandengarantie.

Opgelet: dit aanbod is enkel geldig voor particuliere klanten.

Wat houdt deze garantie in?

  • Het betreft een gratis bandengarantie gedurende 48 maanden, de levensduur van een normale band.

  • Volgende banden komen in aanmerking voor deze garantie: personenwagenbanden, 4x4/SUV banden, bestelwagenbanden, zomer-, winter- en vierseizoenenbanden van de merken Michelin, kleber, Bf Goodrich/Continental, Uniroyal, Semperit/Goodyear, Dunlop, Fulda, Bridgestone, Firestone/Pirelli/Vredestein en Apollo, aangekocht in een van de Q Team filialen.

  • Herstelling van volgende beschadigingen aan uw huidige band worden 100% terugbetaald: beschadiging door het raken van een stoepdrempel, beschadiging door een puntig voorwerp (nagel, glasscherven, …) of beschadiging door een daad van vandalisme (moedwillige beschadiging door derden). Bij een daad van vandalisme is een kopie van het attest van klachtneerligging van de politie noodzakelijk.

    Herstelling van volgende beschadigingen worden niet terugbetaald: beschadigde velgen, als de beschadiging het gevolg is van normale slijtage en gebruik of van grove nalatigheid door de bestuurder (rijden met banden met te lage spanning, …), als de beschadiging het gevolg is van een abnormale of onregelmatige slijtage (als gevolg van agressief rijgedrag, remmen, …), als de beschadiging al gedekt is door de garantie van de bandenfabrikant (als de band niet gebalanceerd of rond is, bij geplooide staaldraden, bij onregelmatige snelle slijtage, …), als het defect onrealistisch is, als de klant een onwaarschijnlijk argument voorlegt, als de banden beschadigd zijn of als er na een ongeval ook een beschadiging optreedt bij onderdelen van het chassis.

  • Indien u toch nieuwe banden nodig heeft, wordt deze aankoop via de bandengarantie (gedeeltelijk) terugbetaald. Het bedrag dat wordt terugbetaald, hangt af van het aantal banden, de prijs en de leeftijd van de te vervangen banden.

Overzicht terugbetaling:

Schermafbeelding 2019-01-10 om 15.36.48.png

   

Opgelet: vaste kosten van de montage, het wiel, het velgdopje en de recyclage worden niet gedekt door de bandengarantie.

Snel een afspraak inplannen?

Onze medewerkers helpen u graag verder op het gratis nummer 0800 011 237.