Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Continental banden voor professionele voertuigen

Continental Bedrijfswagenbanden is een van de grootste fabrikanten van banden voor vrachtwagens, bussen en bedrijfswagens ter wereld. De divisie blijft evolueren van een pure bandenfabrikant naar een aanbieder van oplossingen met een breed scala aan producten, diensten en bandgerelateerde oplossingen.

De Generatie 3 van Continental is een mijlpaal in het premium segment van banden voor commerciële voertuigen. Het doel van Generatie 3 is het voorzien van een bandengamma dat perfect is afgestemd op de toepassingen van de klanten. Hiervoor hebben onze ingenieurs zich gefocust op specifieke voordelen van elk segment – zoals brandstofverbruik, kilometerrendement, veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Onder de koepel van Conti360° Fleet Services worden verschillende diensten aan vloten aangeboden. Van een perfecte keuze aan banden tot een correcte montage, een permanente controle en rapportage, snelle respons in het geval van bandenpech tot het correct verwijderen van versleten banden.

Sinds jaar en dag zijn Continental en Q Team partners richting transportondernemingen wat resulteert in een goede kennis van mekaars capaciteiten.

Lees meer


 

De Uniroyal banden voor bedrijfsvoertuigen bieden de juiste oplossing voor elke opdracht. Een breed spectrum aan prestaties verzekert verschillende bandenopties voor elke toepassing: lichte vrachtwagens voor de korte afstanden en regionaal gebruik, vrachtwagens in on- en off-road gebruik, evenals langeafstandscoaches.

Uniroyal banden voor bedrijsvoertuigen, met hun duurzaam karkas en hoog kilometerrendement, zijn zowel een technisch als economisch overtuigend voorstel voor elke as van het voertuig. De uitstekende mogelijkheden tot nasnijden en loopvlakvernieuwing garanderen een extreem lange levensduur van de band.

Lees meer


 

Semperit – krachtig en betrouwbaar, beantwoordt aan de hoogste verwachtingen.

Semperit staat al 110 jaar voor krachtige prestaties. U kunt altijd vertrouwen op zijn kwaliteit, het hele jaar door, in alle regio's, in de moeilijkste situaties en onder de meest belastende omstandigheden. Semperit komt immers van het Latijnse “semper it”, dat “hij gaat altijd” betekent. Wij staan daar garant voor doordat we onze producten steeds aftoetsen aan uw vereisten en steeds evolueren, zonder echter onze roots uit het oog te verliezen. Daarom stellen zoveel bestuurders hun vertrouwen in ons. Semperit: Banden waar mensen graag mee rijden.

Lees meer


 

Barum - de slimme keuze: betaalbare, duurzame banden

Barum banden staan voor veelzijdigheid en robuustheid tegen een goede prijs. Ze leveren een opmerkelijk hoog kilometerrendement en bezitten evenwichtige rij-eigenschappen. Als u wilt vertrouwen op uw voertuig, dan is Barum de beste keuze voor u.

Barum produceert banden in de meest moderen fabrieken van Europa onder het toeziend oog van de sterke Continental Group. Barum is een van de meest succesvolle bandenfabrikanten in Centraal Europa en staat voor: Goede banden. Goede deal.

Lees meer


 

Nieuwe Continental banden - Ontworpen voor meer dan slechts een leven

Geen twee wegen en twee transporten zijn ooit gelijk. Daarom is het gamma Continental truckbanden aangepast aan de unieke condities van uw transportactiviteiten en leveren de banden optimale efficiëntie voor uw wagenpark.

Het Continental karkas vormt de basis voor de buitengewone operationele efficiëntie van uw banden. Perfecte structurele duuzaamheid wordt bereikt door het gebruik van optimale verstevigende materialen en rubberbestanddelen en een voor de toepassing aangepast profiel. Duurzaamheid die zich op lange termijn uitbetaalt.

Het Continental karkas is een verstandige investering, want het dient als een waardevolle basis voor loopvlakvernieuwing. Door het karkas opnieuw te gebruiken ontziet u niet alleen het milieu, maar bespaart u ook op uw eigen budget.

Met onze premium ContiRe warme loopvlakvernieuwing geeft u uw Continental Truckband een nieuwe levensduur en haalt u de maximale economische performance uit de band.

De ContiRe wordt op dezelfde manier gemaakt als onze nieuwe banden - met hetzelfde loopvlak en dezelfde rubber materialen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van Continental karkassen die vervolgens compleet vernieuwd worden. In dit proces worden ook de flanken vernieuwd en de banden blijven opnieuw profileerbaar.

Om te voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen wordt elke band onderworpen aan duuzaamheids- en veiligheidstesten volgens een standaard kwaliteitssysteem. Zo valt elke ContiRe onder onze Continental garantie.

Lees meer