Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Profiteer van onze lopende promoties

BRIDGESTONE: Campagne mei

BRIDGESTONE: Campagne mei

Koop in mei 2 of 4 Bridgestone zomer- of vierseizoenenbanden en ontvang tot € 50 aan Total tankkaarten. Haast u, want deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

Lees meer
UNIROYAL: Campagne mei

UNIROYAL: Campagne mei

Koop nu uw Uniroyal zomer- of vierseizoenenbanden en geniet van een cashback tot € 50. Haast u, want deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

Lees meer

 

Lees hier onze laatste blogposts

Wat is zaagtandslijtage?

Wat is zaagtandslijtage?

Ooit al eens van zaagtandslijtage gehoord? Wie het nu in Keulen hoort donderen, is gelukkig niet alleen. Toch is het een van de meest voorkomende vormen van slijtage bij autobanden. Geen overbodige luxe dus om eens wat dieper in te gaan op het topic.

In dit blogartikel leest u alles over zaagtandslijtage. We starten met een duidelijke definitie, gevolgd door de oorzaken en tot slot geven we advies om het probleem te vermijden of aan te pakken. Want een verwittigd chauffeur is er twee waard. 

Lees meer
Levensduur van uw autobanden

Levensduur van uw autobanden

Autobanden, wat zou u doen zonder? Ze verhogen uw rijcomfort, wringen zich in allerlei bochten en brengen u geruisloos van A naar B. Als het goed gaat, kunnen ze een hele tijd mee voordat u enige vorm van slijtage bespeurt.

Hoelang precies? Dat hangt af van een aantal factoren die een sterke invloed uitoefenen op de levensduur van uw autobanden. We bundelen ze voor u in dit blogartikel en brengen ze onder in drie overkoepelende categorieën.

Lees meer

Op zoek naar de juiste banden voor uw wagen? Uw Q Team bandenexpert helpt u graag verder!

Michelin Hankook Continental Dunlop Bridgestone Vredestein Pirelli Goodyear Kleber Semperit Firestone Fulda Apollo Uniroyal