Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Actie voor echte ondernemers!

Geniet van 5 tot en met 31 oktober van een cashback-actie bij de aankoop van Michelin-banden. Een aanbod speciaal op maat van onze professionele klanten.

meer info

Onze Covid-19 maatregelen

Komt u binnenkort langs voor een afspraak bij een Q Team Service Center? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen over onze voorzorgsmaatregelen in de strijd tegen Covid-19. 

meer info

 

Q Team zorgt voor onze zorgers!  

Om al onze zorgverleners te ondersteunen en hun mobiliteit doorheen België te garanderen, biedt Q Team een speciaal aanbod met prioritaire dienstverlening aan.

Meer info

0730 L Vakantie 3360X1080

Op vakantie met de auto? Check uw banden!

Van de technische keuring tot het vervangen van winterbanden, ook de autosector werd getroffen door het coronavirus. Voor u op vakantie vertrekt, zijn hier een paar tips om onaangename verrassingen te voorkomen en veilig te reizen!

Lees meer
zomerbanden-of-vierseizoenenbanden.jpg

Banden kopen: zomerbanden of vierseizoenenbanden?

Seizoenen in België? Dat zijn milde winterdagen en zachte zomerdagen met aangename temperaturen het hele jaar door. Chauffeurs stellen zich dan ook luidop de vraag of ze al dan niet moeten overschakelen tussen winter- en zomerbanden. Een terechte opmerking, die steeds meer aanhang wint. En dan zijn er ook nog vierseizoenen- of all-seasonbanden, de gulden middenweg voor wie twijfelt.

In dit blogartikel leggen we uit wanneer u beter kiest voor zomerbanden en wanneer u best switcht naar vierseizoenenbanden. We lijsten de verschillende eigenschappen op, koppelen dit aan uw rijstijl en geven tot slot een prijsindicatie. Aan het einde van de rit weet u perfect wat u te doen staat. Laten we starten!

Lees meer

Op zoek naar de juiste banden voor uw personenwagen?
Uw Q Team bandenexpert helpt u graag verder!


 

Michelin Hankook Continental Dunlop BFGoodrich Bridgestone Vredestein Pirelli Goodyear Kleber Semperit Firestone Fulda Apollo Uniroyal Falken