Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30
UNIROYAL: Campagne april

UNIROYAL: Campagne april

Koop in april 4 Uniroyal zomer- of vierseizoenenbanden en betaal er slechts 3! Actie enkel geldig in de webshop voor particuliere aankopen van banden voor personenwagens, SUV’s en bestelwagens.

Lees meer
BRIDGESTONE: Campagne april

BRIDGESTONE: Campagne april

Koop in april 2 of 4 Bridgestone zomer- of vierseizoenenbanden van 17 inch of groter en geniet van een onvergetelijke ervaring. Doe ook mee aan het spel, win en krijg uw bandenfactuur terugbetaald.

Lees meer
CONTINENTAL: Campagne april

CONTINENTAL: Campagne april

Koop nu uw Continental zomer- of vierseizoenenbanden en geniet van een cashback tot € 60. Haast u, want deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

Lees meer
GOODYEAR: Campagne april

GOODYEAR: Campagne april

Koop nu uw Goodyear Dunlop banden en geniet van een cashback tot € 40. Maak ook nog eens kans om één van de 10 reizen voor 2 te winnen. Haast u, want deze actie loopt nog tot 30 april 2019.

Lees meer
Levensduur van uw autobanden

Levensduur van uw autobanden

Autobanden, wat zou u doen zonder? Ze verhogen uw rijcomfort, wringen zich in allerlei bochten en brengen u geruisloos van A naar B. Als het goed gaat, kunnen ze een hele tijd mee voordat u enige vorm van slijtage bespeurt.

Hoelang precies? Dat hangt af van een aantal factoren die een sterke invloed uitoefenen op de levensduur van uw autobanden. We bundelen ze voor u in dit blogartikel en brengen ze onder in drie overkoepelende categorieën.

Lees meer
Tips bij aquaplaning

Tips bij aquaplaning

Links-rechts, links-rechts. De ruitenwissers van uw wagen zijn druk in de weer, want de zoveelste pittige regenbui schuift over de autosnelweg. Terwijl het verkeer genadeloos voorbijraast, tuurt u voortdurend door uw voorruit op zoek naar een opklaring. Tevergeefs. Er flitst maar één gedachte door uw hoofd: als u nu maar niet gaat slippen.

In dit blogartikel wapenen we u met tips om aquaplaning uit de weg te gaan. Zo kunt u al fluitend de baan op, ook als het weer even niet meezit.

Lees meer

Opzoek naar de juiste banden voor uw wagen? Uw Q Team bandenexpert helpt u graag verder!

Michelin Hankook Continental Dunlop Bridgestone Vredestein Pirelli Goodyear Kleber Semperit Firestone Fulda Apollo Uniroyal