Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Lees hier onze laatste blogposts

Nieuwe banden kopen? Zo kiest u de juiste autoband.

Nieuwe banden kopen? Zo kiest u de juiste autoband.

Het zou er ooit van komen … Uw autobanden hebben duidelijk hun limiet bereikt en schreeuwen om vervanging. Voordat u zich halsoverkop een nieuwe set aanschaft, staat u best even stil bij een aantal factoren. Enkel zo vindt u de perfecte match voor uw wagen, rijgedrag en portemonnee.

In dit blogartikel sommen we u vier punten op om over na te denken, voordat u overgaat tot aankoop. Zie het als een handige checklist die u de weg wijst naar nog meer rijplezier.

Lees meer
Banden kopen: zomerbanden of vierseizoenenbanden?

Banden kopen: zomerbanden of vierseizoenenbanden?

Seizoenen in België? Dat zijn milde winterdagen en zachte zomerdagen met aangename temperaturen het hele jaar door. Chauffeurs stellen zich dan ook luidop de vraag of ze al dan niet moeten overschakelen tussen winter- en zomerbanden. Een terechte opmerking, die steeds meer aanhang wint. En dan zijn er ook nog vierseizoenen- of all-seasonbanden, de gulden middenweg voor wie twijfelt.

In dit blogartikel leggen we uit wanneer u beter kiest voor zomerbanden en wanneer u best switcht naar vierseizoenenbanden. We lijsten de verschillende eigenschappen op, koppelen dit aan uw rijstijl en geven tot slot een prijsindicatie. Aan het einde van de rit weet u perfect wat u te doen staat. Laten we starten!

Lees meer

 

Op zoek naar de juiste banden voor uw wagen? Uw Q Team bandenexpert helpt u graag verder!

Michelin Hankook Continental Dunlop Bridgestone Vredestein Pirelli Goodyear Kleber Semperit Firestone Fulda Apollo Uniroyal