Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Wanneer schakelt u over naar winterbanden?

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. De herfst is in het land met alles erop en eraan: regenbuien, windvlagen en mistbanken. Met melancholie kijken we terug op de zomer en met pretoogjes blikken we vooruit naar de winter. Ook uw wagen maakt zich op voor lagere temperaturen en fikse weersomstandigheden. De cue voor chauffeurs om zich luidop af te vragen of ze moeten switchen naar winterbanden. En over de timing zijn de meningen verdeeld.  

U vraagt, wij schrijven er een blog over. In dit artikel leggen we u uit wat de voordelen zijn van winterbanden en wanneer u best de overstap maakt.

Lees meer
GY Sell Out Najaar 1200X1200 BE GY

Promotie Goodyear en Dunlop

Koop tussen 1 oktober t.e.m. 30 november 4 Goodyear of Dunlop banden (winter, zomer en 4 seizoenen) en ontvang een Golden Moments voucher tot wel € 100 én maak daarnaast ook kans op een GoPro ter waarde van € 399 (wedstrijd).*

Maak dus snel een afspraak in één van onze service centers en maak kans op een GoPro.

Vraag uw Golden Moments voucher hier aan.

*Zie volledige voorwaarden op goodyearwinterpromo.be. Actie geldig voor particuliere klanten van 01/10/2021 tot en met 30/11/2021, zolang de voorraad strekt en na registratie op de website en het volgen van de voorwaarden.

Q Team Qrazy Deals

Kocht u tussen 15/09 en 31/10 vierseizoenenbanden van Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin, Pirelli of Vredestein? Dan geniet u van het voordeel van de Qrazy Deals. Vergeet dus zeker niet tijdig uw voucher aan te vragen.

voucher aanvragen

Onze Covid-19 maatregelen

Komt u binnenkort langs voor een afspraak bij een Q Team Service Center? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen over onze voorzorgsmaatregelen in de strijd tegen Covid-19. 

meer info

 

Q Team zorgt voor onze zorgers!  

Om al onze zorgverleners te ondersteunen en hun mobiliteit doorheen België te garanderen, biedt Q Team een speciaal aanbod met prioritaire dienstverlening aan.

Meer info

Zijn uw banden van uw auto aan vervanging toe? Heeft u nieuwe zomerbanden, vier seizoenenbanden of winterbanden nodig? Er is altijd een Q Team bandencentrale in uw buurt.


 

Michelin Hankook Continental Dunlop BFGoodrich Bridgestone Vredestein Pirelli Goodyear Kleber Semperit Firestone Fulda Apollo Uniroyal Falken