Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Q Team. Uw bandenexpert

Profiteer van onze lopende promoties

BRIDGESTONE Cashback

BRIDGESTONE Cashback

Van 19/11/2018 tot en met 15/12/2018 loopt de nationale cashback actie van Bridgestone. Bij registratie van je aankoop van minstens 2 winter- of all-season banden van 17 inch of groter, ontvang je een cashback.

Lees meer
CONTINENTAL: Door weer & winter

CONTINENTAL: Door weer & winter

Koop nu je Continental vierseizoenen- of winterbanden en geniet van een korting van € 10 per band. Daarbovenop maak je ook nog eens kans om 1 van de 5 Gazelle e-bikes te winnen. Haast je, want deze actie loopt nog tot 30 november 2018.

Lees meer

 

Wanneer schakel je over naar winterbanden?

Wanneer schakel je over naar winterbanden?

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. De herfst is in het land met alles erop en eraan: regenbuien, windvlagen en mistbanken. Met melancholie kijken we terug op de zomer en met pretoogjes blikken we vooruit naar de winter. Ook je wagen maakt zich op voor lagere temperaturen en fikse weersomstandigheden. De cue voor chauffeurs om zich luidop af te vragen of ze moeten switchen naar winterbanden. En over de timing zijn de meningen verdeeld.  

Jij vraagt, wij schrijven er een blog over. In dit artikel leggen we je uit wat de voordelen zijn van winterbanden en wanneer je best de overstap maakt.

Lees meer
Wanneer gebruik je welke autolichten?

Wanneer gebruik je welke autolichten?

Het najaar is ingezet. De dagen korten, de temperaturen tuimelen naar omlaag. Aan verveling geen gebrek, want het Belgische weer trakteert ons naar goede gewoonte met allerlei weersomstandigheden. Mysterieuze mist, pittige buien en strakke windvlagen, afgewisseld met dikke wolken en een streepje nazomer.

Vanuit je wagen is het geen lachertje om te schakelen tussen al die wisselvallige weertypes. Wat hebben we zoal in de aanbieding? Dat zijn dimlichten, stadslichten, grootlichten en mistlichten. Je zit erbij en kijkt ernaar. Je rijexamen ligt inmiddels al een tijdje achter jou… Wat nu gedaan?

In deze blogpost frissen we je geheugen op en vertellen we wanneer je welke autolichten aanzet.

Lees meer
Michelin Hankook Continental Dunlop Bridgestone Vredestein Pirelli Goodyear Kleber Semperit Firestone Fulda Apollo Uniroyal