Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Goodyear banden voor professionele voertuigen

Bijna 120 jaar heeft Goodyear innovatie geintroduceerd in de transport industrie door zijn premium producten, toegewijde service en innovatieve oplossingen.

Door een nauwe samenwerking in Belgie en Luxemburg met Q Team hebben de beide bedrijven besloten om hun sterken te koppelen om elke dag de transportsector profesioneel te ondersteunen in hun dagelijkse operaties.

1 gemeenschappelijke doel hierin is: de efficiëntie van de transport bedrijven verhogen, door het aanbieden van een combinatie van kwalitatief hoogwaardige producten gecombineerd met de juiste diensten en oplossingen.

Goodyear heeft verschillende innovatieve technologieën ontwikkeld die bijdragen in het verhogen van  prestaties van de banden voor vrachtwagens. Met een breed gamma aan producten die specifiek voor elke applicatie gemaakt zijn, kan Q Team het perfecte totaal pakket aanbieden in functie van uw specifieke noden en verwachtingen. Dit niet alleen voor wat betreft nieuwe banden maar ook voor wat betreft vernieuwde banden. Te denken aan het Multiple Life concept welke Goodyear Dunlop nastreeft. Dit concept is gericht op het maximaliseren van uw rendement en draagt bij aan uw bedrijfsefficiëntie, kortom een verantwoorde TCO.

Tevens ondersteund Q Team de Pan-Europese hulpdienst voor pechgevallen van Goodyear, hetgeen bijdraagt in het minimaliseren van uw stilstand.

Websites: www.goodyear.eu en www.mygoodyear.eu

Download de Goodyear ServiceLine24h app op Android en Apple Store!

Lees meer


 


 

Duits erfgoed en kwaliteit

Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in de Duitse stad Fulda. Hier maken we al sinds 1906 banden van hoge kwaliteit.

Tegenwoordig is Fulda een trots lid van de Goodyear-groep en tevens een van de meest populaire bandenmerken onder de Duitse automobilisten.

De kwaliteit van onze banden is te danken aan ons inzicht in de veeleisende producteisen op onze thuismarkt. Met rijomstandigheden die zeer extreem kunnen zijn en klanten die enkel met het beste tevreden zijn, is Duitsland een van 's werelds meest uitdagende afzetmarkten voor banden.

Momenteel ontdekken bestuurders van over heel Europa waarom Fulda een verstandige keuze is.

Oorsprong van Fulda-banden

Ons personeelsbestand omvat ongeveer 1.800 personen, die jaarlijks maar liefst 8 miljoen banden produceren die in 28 verschillende Europese landen worden verdeeld.

Al onze banden worden geproduceerd in fabrieken die werken volgens de ISO 14001-norm: de milieu- en beheersysteemnorm voor fabricage. Op regelmatige basis wordt er - per faciliteit - een audit uitgevoerd van elk milieubeheersysteem om te controleren of de veeleisende normen worden nageleefd. Die audit wordt uitgevoerd door een tweede of derde partij.

Rij slim, rij verder: onze Fulda-filosofie

Al meer dan een eeuw lang richten wij ons bij het ontwerp van banden op hetzelfde: de combinatie van hoge kwaliteit met een geweldige waarde.

Ons Smart Move-concept vormt de basis voor de laatste generatie Fulda-banden, die een optimaal evenwicht bieden tussen controle onder alle weersomstandigheden, hoogwaardige Duitse techniek en waarde voor geld.

Onafhankelijk goedgekeurd

Wij zijn trots op de banden die we produceren. Testen van toonaangevende consumentenorganisaties en autotijdschriften erkennen consistent de kwaliteit van Fulda-banden.

Lees meer


 

Sava is een van de grootste en meest succesvolle bandenfabrikanten in Midden-Europa, die een scala aan banden biedt voor personenauto's. SUV's, lichte bedrijfswagens en vrachtwagens. Sava heeft zich vanuit het kleine Slovenië uitgebreid om Europa in zijn geheel te veroveren en daarna zijn grenzen verder te verleggen.

Sava-banden worden geproduceerd in verschillende fabrieken in Europa. Veel van de banden worden echter nog steeds in de Sava-fabriek in Slovenië geproduceerd. Deze hypermoderne productievestiging is gespecialiseerd in de productie van high performance zomer- en winterbanden voor personenauto's.

Sava - de Europese kwaliteitsband


Wanneer u Sava-banden koopt, kiest u voor kwaliteit. Deze kwaliteit komt voort uit Europees erfgoed en wordt aangestuurd door Goodyear-technologie.

Profiteer van Sava-kwaliteit met uitstekende banden tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt dus met een gerust hart een kostenbesparende aankoop doen.

Sava-banden worden geproduceerd door vakkundig en ervaren personeel dat gebruik maakt van de meest geavanceerde productie-apparatuur. Alle Sava-banden worden onderworpen aan een grondige kwaliteitscontrole in de Sloveense productievestiging, voordat ze naar andere delen van Europa worden vervoerd. U kunt er zeker van zijn dat elke band die u van Sava koopt, voldoet aan strenge kwaliteitseisen, zodat Sava vol vertrouwen de Sava-kwaliteitsgarantie kan geven op alle verkochte banden.

Op alle Sava-banden voor consumenten wordt garantie gegeven voor fabricage-, materiaal- of ontwerpfouten conform de SAVA EMEA-garantievoorwaarden voor banden. De garantievoorwaarden en -bepalingen die van kracht zijn in een bepaald land kunnen op aanvraag worden verkregen bij de bandendealer in het betreffende land.

Lees meer


 

Logo TreadMax

Goodyear/Dunlop's premium TreadMax huiseigen herrubbering repliceert vrijwel het oorspronkelijke productieproces. Ze gebruiken de nieuwste generatie behuizingen van Goodyear/Dunlop-vrachtwagenbanden met Max-technologie, materialen en loopvlakpatronen die vrijwel identiek zijn aan die van nieuwe banden. Om deze reden is de prestatie die ze bieden vergelijkbaar met die van nieuwe banden.

Dit is niet alleen te danken aan de gebruikte materialen en processen, maar ook aan het strenge onderzoek van de behuizing en het productieproces van hoge kwaliteit, evenals de talrijke kwaliteitscontroles die in het proces worden uitgevoerd.


 

Logo Next Tread Innovative Retreading Solutions

Om een NextTread loopvlakproduct te produceren, wordt niet-gevulkaniseerd loopvlakrubber aangebracht op een gepolijste behuizing. De band wordt vervolgens verwarmd in een mal, waar het rubber wordt gevulkaniseerd en het nieuwe profielontwerp vormt. Nadat het schimmelproces is voltooid, onderzoekt Goodyear/Dunlop de band. Deze eindinspectie zorgt ervoor dat alleen banden die voldoen aan de hoge normen van Goodyear/Dunlop de coverfabriek verlaten.

Het assortiment Next Tread malverzorgingsproducten is een aanvulling op het premium-assortiment met beproefde profielen. Een Next Tread loopvlakvernieuwing kan ook worden geproduceerd door gebruik te maken van een groot aantal verschillende commerciële behuizingen.