Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Michelin banden voor professionele voertuigen

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1889, is de missie van Michelin erop gericht om de mobiliteit van personen en goederen te bevorderen. 

Michelin gaat voor duurzame mobiliteit, rekening houdend met de verwachtingen en ambities van mensen en met respect voor het milieu.

Dankzij o.a. hun technologische expertise, hun innovatievermogen bieden zij u duurzame kwaliteitsproducten aan .

Michelin bekleedt een leiderspositie in op de bandenmarkt en geeft de toon aan met innovaties op de bandenmarkt o.a. op vlak van brandstofbesparing, levensduur, levenscyclus,.... 

Lees meer

 


 

BFGoodrich is een 150 jaar jong Amerikaans zwaargewicht in de productie van banden. In Europa, tot nu, vooral bekend van hun vele overwinningen in 4x4 off-road en rally activiteiten.

Vergis u niet! Na Amerika, Afrika en Azië staan ze klaar om de Europese markt te bedienen met een kwalitatieve selectie banden.

BFGoodrich biedt voor elk type werk, met zijn specifieke veiligheidseisen en uitdagingen, een band aan. Een band die voldoet aan uw verwachtingen: levensduur, grip, robustheid, kostenbesparend,...

Lees meer


 

Orium is een modern bandenmerk dat inspeelt op de eisen van al zijn klanten. Het biedt u betrouwbare producten en diensten, gebaseerd op de meest recente marktontwikkelingen. Budgetvriendelijk.

Lees meer


 

VERLENG DE LEVENSDUUR VAN UW BANDEN!

Een in MICHELIN Remix® vernieuwde band heeft dezelfde hoofdkwaliteiten als een nieuwe Michelin-band, met name wat betreft veiligheid, stevigheid en levensduur.

Het Michelin karkas is speciaal ontworpen om te worden geherprofileerd en vernieuwd. Dankzij een professioneel beheer dat aangepast is aan uw activiteit optimaliseert u uw rentabiliteit in alle veiligheid en beschermt u het milieu.

- Verlaag uw kostprijs per kilometer

- Bescherm het milieu

Lees meer