Q Team-Merken-Continental-2976x500

Continental banden voor professionele voertuigen

Continental Bedrijfswagenbanden is een van de grootste fabrikanten van banden voor vrachtwagens, bussen en bedrijfswagens ter wereld. De divisie blijft evolueren van een pure bandenfabrikant naar een aanbieder van oplossingen met een breed scala aan producten, diensten en bandgerelateerde oplossingen.

De Generatie 3 van Continental is een mijlpaal in het premium segment van banden voor commerciële voertuigen. Het doel van Generatie 3 is het voorzien van een bandengamma dat perfect is afgestemd op de toepassingen van de klanten. Hiervoor hebben onze ingenieurs zich gefocust op specifieke voordelen van elk segment – zoals brandstofverbruik, kilometerrendement, veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Onder de koepel van Conti360° Fleet Services worden verschillende diensten aan vloten aangeboden. Van een perfecte keuze aan banden tot een correcte montage, een permanente controle en rapportage, snelle respons in het geval van bandenpech tot het correct verwijderen van versleten banden.

Sinds jaar en dag zijn Continental en Q Team partners richting transportondernemingen wat resulteert in een goede kennis van mekaars capaciteiten.