Q Team-Merken-Goodyear-2976x500

Goodyear banden voor professionele voertuigen

Bijna 120 jaar heeft Goodyear innovatie geintroduceerd in de transport industrie door zijn premium producten, toegewijde service en innovatieve oplossingen.

Door een nauwe samenwerking in Belgie en Luxemburg met Q Team hebben de beide bedrijven besloten om hun sterken te koppelen om elke dag de transportsector profesioneel te ondersteunen in hun dagelijkse operaties.

1 gemeenschappelijke doel hierin is: de efficiëntie van de transport bedrijven verhogen, door het aanbieden van een combinatie van kwalitatief hoogwaardige producten gecombineerd met de juiste diensten en oplossingen.

Made to feel good

Goodyear heeft verschillende innovatieve technologieën ontwikkeld die bijdragen in het verhogen van  prestaties van de banden voor vrachtwagens. Met een breed gamma aan producten die specifiek voor elke applicatie gemaakt zijn, kan Q Team het perfecte totaal pakket aanbieden in functie van uw specifieke noden en verwachtingen. Dit niet alleen voor wat betreft nieuwe banden maar ook voor wat betreft vernieuwde banden. Te denken aan het Multiple Life concept welke Goodyear Dunlop nastreeft. Dit concept is gericht op het maximaliseren van uw rendement en draagt bij aan uw bedrijfsefficiëntie, kortom een verantwoorde TCO.

Tevens ondersteund Q Team de Pan-Europese hulpdienst voor pechgevallen van Goodyear, hetgeen bijdraagt in het minimaliseren van uw stilstand.

Websites: www.goodyear.eu en www.mygoodyear.eu

Download de Goodyear ServiceLine24h app op Android en Apple Store!