Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Banden voor uw bestelwagens

« De bestelwagen is de toekomst van het stedelijk vervoer ».

In feite, de steeds beperkter wordende toegang tot stadscentra voor zware vrachtwagens, de groei in de vraag naar koerierdiensten door de explosie van bestellingen op het internet en de lichtere belasting op bestelwagens zijn parameters die een revolutie veroorzaken in de markt van bestelwagens. De registratie hiervan is gegroeid met meer dan 10% per jaar. 

Tegelijkertijd ervaren bestelwagens een indrukwekkende technologische evolutie:

  • De kracht van hun motor kan gemakkelijk 150CV overschrijden
  • De comfortapparatuur kan het niveau van de grote premium sedans bereiken: airco, leer, geavanceerde GPS ...

De banden van de bestelwagens hebben zich dus ook ontwikkeld. Moderne bestelwagenbanden zijn ontworpen voor grotere weerstanden: belasting, snelheid. Maar deze state-of-the-art banden zijn ook stiller en hebben een lage rolweerstand die het brandstofverbruik van het voertuig vermindert.

icoon band

Uw Q Team bandenexperts kennen de beperkingen en verwachtingen van de chauffeur van de bestelwagen. Zij kennen ook heel goed de verschillende montage mogelijkheden om uw voertuig te voorzien van high performance banden.

Heeft u een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren. De Q Team bandenexperts kunnen u goed adviseren. En bij Q Team kunnen we u ook zaterdagochtend verder helpen. Aarzel niet meer, maak een afspraak!

Maak een afspraak

 

Q Team medewerker advies