202401 Kallo OPS Team 10 Lowres

QTeam. Een team waar jij je thuis voelt. 

Welkom bij de QTeam familie! Stap binnen in een van onze meer dan 100 service centers en je voelt het direct.

De reden waarom mensen graag bij QTeam werken is de team spirit en familiale sfeer. Ook bij HR, IT, de boekhouding, sales en het call center hangt dezelfde spirit. Samen lachen, elkaar helpen, leren van elkaar.

Schouder aan schouder werken om elke klant kwaliteitsvol en vlot veilig weer op weg te helpen. Dat is QTeam!

Een carrière als mobiele bandenmonteur.

QTeam is dé plek voor de beste bandenservice voor auto’s, vrachtwagens, landbouwvoertuigen, heavy duty en civiele bescherming.

Maar ken je ook onze mobiele teams? Zij gaan bij de klant of onderweg banden inspecteren, herstellen en vervangen. Onze teams garanderen dat banden op elk moment tiptop in orde zijn en dat chauffeurs altijd weer veilig de baan op kunnen.

Geboeid door deze job? Bekijk het verhaal van Wim.

QTeam volop op de digitale trein.

QTeam trekt voluit de kaart van digitale business transformatie. Daarmee willen we niet enkel onze operationele efficiëntie verbeteren, maar willen we ook onze klanten continue beter van dienst kunnen zijn.

Onze innovatieve technologieën zorgen ervoor dat we voorloper zijn op de markt en zijn niet meer weg te denken in de snel evoluerende wereld van de bandensector.

“Digitale innovatie is de brug tussen technologie en mensen”, aldus Philip, IT Directeur bij QTeam. Bekijk hier zijn volledig verhaal.