Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

4x4 en SUV banden voor al uw off road avonturen.

Bestel uw 4x4 en SUV banden bij uw Q Team Service Center

Uw 4x4 of SUV ziet er natuurlijk uit als een echte off roader. Stoer, hoog, sportief… en met zijn vierwielaandrijving kunt u de velden ook écht trotseren. Tenminste, als u de juiste banden oplegt. Bij Q Team kan u kiezen uit een ruim assortiment aan 4x4 banden.

Off road banden: Hoe maak ik een realistische keuze?

Hoe vaak rijdt u écht van de weg af met uw 4x4? Hoe vaak moet u onverharde paden trotseren en weiden overwinnen? Die kennis is belangrijk als u straks een off road band kiest. U vindt bij ons vier soorten off road banden:

  • 90/10: off road banden voor wie negentig procent van de tijd gewoon op de straat rijdt
  • 70/30: 4x4 banden voor wie al eens sportief een binnenweg neemt door het bos
  • 50/50: off road banden voor wie niet wil kijken naar de ondergrond, maar gewoon overal van zijn wagen wil genieten
  • Zand: 4x4 banden voor echte zandvreters die meer op het strand dan op de weg rijden

 

Advies nodig?

Onze bandenexperts monteren elke dag verschillende soorten SUV-banden. Ze helpen u graag om de juiste keuze te maken voor úw rijgedrag. Maak meteen een afspraak in een Q Team bandencentrale uit de buurt zodat u de juiste 4x4 banden kiest voor uw SUV of jeep.   

Maak een afspraak

Q Team medewerker advies

Anderen bekeken ook: 

Het Europese bandenlabel

Dankzij het algemene Europese bandenlabel kan u eenvoudig de performantie van een band vinden op gebied van 3 belangrijke paramaters: energie-efficiëntie, remafstand op nat wegdek en Extern rolgeluid. De gestandaardiseerde en geharmoniseerde criteria worden duidelijk aangegeven op een standaardetiket dat u als consument helpt om de juiste keuze te maken.

Lees meer