Klein onderhoud van uw auto? Kom langs bij QTeam!

Goed onderhoud van uw auto helpt de prestaties op peil te houden en de levensduur te verlengen.

Een regelmatig onderhouden wagen vermijdt de onaangename verrassing van dure herstellingen, zorgt ervoor dat u in optimale veiligheidsomstandigheden de weg opgaat en dus met meer gemoedsrust achter het stuur zit, maar stelt u vooral in staat uw verbruik te verminderen en bijgevolg reële besparingen te realiseren.

Een goed onderhouden auto verbruikt minder en presteert beter.

Bij QTeam beschikken we over de specifieke apparatuur die nodig is om onderhoud op maat uit te voeren. Dankzij deze technologische hulpmiddelen weten wij precies wat uw auto nodig heeft en vooral wanneer hij dat nodig heeft. Daarom nodigen wij u uit om contact op te nemen met een van onze Service Centra voor het maken van een afspraak.

Als wij tijdens de inspectie van uw voertuig vaststellen dat één of meer onderdelen versleten of defect zijn en moeten worden vervangen, zal uw QTeam expert u hiervan op de hoogte brengen en met u de meest geschikte oplossing voor uw situatie bespreken, rekening houdend met uw vereisten zoals gemiddelde kilometerstand, uw budget, een nakende technische keuring of de verkoop van het voertuig.

Het interval tussen onderhoudsbeurten kan variëren naargelang het merk van het voertuig, het model en het type motor. De meeste autofabrikanten meten dit interval in kilometers of maanden als uw jaarlijks afgelegde kilometers aan de lage kant zijn. Als u echter over een recent voertuig beschikt, zal het dashboard u erop wijzen dat u een afspraak moet maken met uw specialist om het onderhoud uit te voeren.

Wist je dat? Een goede keuze van onderdelen en diensten kan een verschil maken voor uw mobiliteit! Kies voor een QTeam dienst :

Veilig remmen

Veilige banden en veilige remmen gaan hand in hand. Laat daarom uw remblokken én remvloeistof geregeld nakijken in uw bandencentrale. Want doorgaans vermindert de remkwaliteit zo geleidelijk dat u het niet merkt … tot het te laat is. Kom daarom op tijd langs in uw QTeam garage voor een check-up van uw remmen.
Lees meer...

Versleten schokdempers

Schokdempers redden levens! Defecte of versleten schokdempers verlengen uw remafstand, verslechteren de wegligging en verhogen uw risico op aquaplaning, en bij sterke zijwind dreigt u uit koers geslagen te worden. Daarom kiezen wij bij QTeam voor schokdempers van Monroe – de Europese marktleider. U krijgt twee jaar garantie op onderdelen en plaatsing, onbeperkt in kilometers.
Lees meer...

Olie nakijken en verversen?

Verzorg het hart van uw auto tijdig met een stevige scheut verse motorolie! Met onze synthetische of half-synthetische high performance olie loopt uw wagen altijd gesmeerd. U start zonder problemen, terwijl de verlaagde wrijving uw rendement verhoogt en uw verbruik vermindert.
Lees meer...

Lichten afgekeurd bij de technische controle?

U bent helaas zeker niet de enige. Uw lichten dienen daarom best jaarlijks precies afgesteld te worden. Staan uw lichten te hoog… ziet u de weg niet, én worden uw tegenliggers verblind. Staan ze te laag, en de andere weggebruikers zien u niet.
Lees meer...

Versleten of kapotte ruitenwissers in ons regenlandje?

Misschien een stom detail, maar in dit Belgisch regenland kan u echt niet zonder goede ruitenwissers. Laat daarom geregeld nieuwe ruitenwissers plaatsen door uw QTeam. Dan bent u er zeker van dat het zicht door uw voorruit altijd kristalhelder is.
Lees meer...

Uw auto start ’s morgens niet door een platte batterij?

Niets zo vervelend als een platte batterij als u ergens dringend naartoe moet. Laat uw accu daarom nakijken door uw QTeam specialist, nog vóór de winterprik, want dan zijn batterijen extra gevoelig.
Lees meer...

Uitlaat kapot?

Uw QTeam experts vervangen de uitlaten van alle automerken. Snel en met twee jaar garantie!
Lees meer...