Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Aluminium velgen: uniek en kwalitatief

Maak uw wagen uniek met aluminium velgen

Met aluminium (lichtmetalen) velgen maakt u uw wagen persoonlijk en anders dan alle andere. De velgen worden ook wel sportvelgen genoemd, omdat ze een moderne of sportieve look geven aan uw auto.

 

Aluminium velgen, meer dan uiterlijk

Aluminium velgen hebben niet alleen een impact op het uiterlijk van uw wagen, ze hebben ook invloed op de kwaliteit van het rijden. Zo zijn deze velgen een stuk lichter dan stalen velgen. Daardoor verbeteren ze de prestaties van uw auto en wordt tevens het brandstofverbruik verminderd. Tot slot voeren ze door hun vorm en samenstelling warme lucht beter af bij het remmen. Zo geraakt het remsysteem niet overbelast.

Lichtmetalen velgen hebben precieze technische eigenschappen (zoals as-afstand, as-verzetting) die dienen te beantwoorden aan de normen van uw voertuig. Anders raakt u met uw lichtmetalen velgen nooit door de keuring. Onze experts helpen u graag bij de keuze van de perfecte velgen voor uw auto.

Praktisch

Twijfel je nog over welke velgen het best bij uw wagen passen? Ga dan via de tool hieronder naar de velgenshop met online 3D configurator. Dankzij de realistische weergave van deze simulator kan u meteen zien of de door u geselecteerde velgen perfect bij uw wagen zouden passen.

 

OF

    Service Centers in de buurt van Uw locatie

    Er werden geen vestigingen gevonden.

    Geolocation wordt niet ondersteund door deze browser.

    Indien u toch persoonlijk advies wenst, maak dan een afspraak bij het Service Center van uw voorkeur.