Bijna klaar!
Hoeveel banden wilt u bestellen?
{{tirecount}}

Aankoop banden{{tirePrice * tirecount}} EUR
Montage{{montagePrice * tirecount}} EUR
Recytyre{{recyclePrice * tirecount}} EUR
Totaal inclusief BTW:{{totalPrice * tirecount}} EUR

165/60 R 14 79T WINTERCONTACT TS 860 m+s 3pmsf TL
Premium
Energiezuinig
Grip
B
B - 71 dB
WINTERCONTACT TS 860 m+s 3pmsf
118,68EUR/band
incl. BTW
Recytyre 2,34 EUR/band
Montage 21,86 EUR/band
Maat: 165/60 R 14 79T
{{tirecount}}
Een krak op elk vlak
Cool Chili™ garandeert maximale remprestaties onder om het even welke winterse omstandigheid
Snow Curve+ technologie zorgt voor meer veiligheid in de bocht op besneeuwde wegen
Liquid Layer Drainage™ verkort de remweg op met ijzel en ijs bedekte wegen
Cool Chili™ verzekert maximale remprestaties onder om het even welke winterse omstandigheid. 
De Maximum Traction Silica Compound van de nieuw ontwikkelde Cool Chili™-technologie verzekert een uitstekende grip op natte wegen en dus aanzienlijk betere remprestaties. Met zijn Winter Performance Resins en de Flexible Polymer Matrix blijft de WinterContact™ TS 860 flexibel in om het even welk winterweer en worden de remkrachten veilig overgedragen op natte, ijzige of besneeuwde wegen.
Liquid Layer Drainage™ vermindert de remweg op met ijzel en ijs bedekte wegen.
Het Multi Channel Sipe Design, een nieuw complex lamelkanaalsysteem, draagt bij tot de constante afwatering van het contactoppervlak van de band voor betere remprestaties op ijzige en beijzelde wegen. De verticale kanalen van de lamellen bevorderen de waterafvoer uit de horizonale kanalen. De horizontale kanalen voeren het water af naar de hoofdgroeven. Op die manier countert Liquid Layer drainage™ het gevaar voor slechtere remprestaties veroorzaakt door smeltend water – de vloeibare laag tussen de band en het ijs wordt gewoonweg verwijderd uit het contactoppervlak. Dit resulteert in uitstekende remprestaties, zodat de auto sneller tot stilstand komt.
Snow Curve+ technologie voor veilig bochten nemen op besneeuwde wegen.
De nieuwe WinterContact™ TS 860 met gripverhogende 3D-groefstructuur zorgt ervoor dat de band zich beter vastbijt in de sneeuw – vooral in bochten. De sneeuw wordt niet alleen samengedrukt in de hoofdgroef van het loopvlak, maar ook in de gripverhogende gegroefde flankstructuur – op in totaal meer dan 1000 plaatsen verspreid over het loopvlak. Door deze Snow Curve+ technologie kan de band grotere laterale krachten overdragen en dus meer grip bieden in de bochten.