Bijna klaar!
Hoeveel banden wilt u bestellen?
{{tirecount}}

Aankoop banden{{tirePrice * tirecount}} EUR
Montage{{montagePrice * tirecount}} EUR
Recytyre{{recyclePrice * tirecount}} EUR
Totaal inclusief BTW:{{totalPrice * tirecount}} EUR

175/65 R 14 86T EFFICIENTGRIP COMPACT XL TL
Promotie
Actie
Premium
Energiezuinig
Grip
B
B - 70 dB
EFFICIENTGRIP COMPACT
98,53EUR/band
incl. BTW
Recytyre 2,34 EUR/band
Montage 21,86 EUR/band
Maat: 175/65 R 14 86T
{{tirecount}}
Verbeterde remprestaties in zowel natte als droge omstandigheden
Hogere kilometrage en brandstofefficiëntie
Bestand tegen aquaplaning
Milieuvriendelijk
Verhoogde brandstofefficiƫntie en waarde Door een verbetering van de gebruikte materialen en productietechnieken heeft Goodyear 5% van het gewicht van de band afgeschaafd. Dit lagere gewicht vermindert de rolweerstand, waardoor u brandstof kunt besparen en meer kilometers met uw band kunt rijden. En dankzij een betere verdeling van de druk over de band profiteert u ook van een gelijkmatigere slijtage van het profiel.
Milieuvriendelijk Een band met een lagere rolweerstand is ook milieuvriendelijker, omdat de wagen zo minder brandstof verbruikt en dus ook minder CO2 uitstoot. En omdat de band gelijkmatig verslijt, zal deze minder snel moeten worden vervangen. Dat betekent ook minder afval.
Betere remprestaties in alle omstandigheden. Het nieuwe loopvlakontwerp van de EfficientGrip Compact is voorzien van extra brede groeven en talrijke scherpe grijpranden om door water op het wegdek te snijden. Dit zorgt voor kortere remafstanden, zowel bij neerslag als in droge omstandigheden.
Weerstand tegen aquaplaning Voel u met deze banden die ontworpen zijn om een betere weerstand tegen aquaplaning te bieden in alle weersomstandigheden veilig op de weg. De rondere groefvorm voorkomt de opeenhoping van water, zodat het risico op aquaplaning wordt verminderd.