Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Banden balanceren

Voelt u schokken aan uw stuur? Slijten uw banden te snel af?

Uw wielen zijn vermoedelijk niet correct uitgebalanceerd. Voorkom slijtage met uitgebalanceerde banden. Zo vermijdt u dure schade aan uw ophanging (zoals schokdempers, onderdelen van de stuurinrichting) en voortijdige slijtage van de banden. Ook uw veiligheid en uw comfort gaan fors omhoog.


 

icoon info

 

 

Laat uw wielen elk jaar of om de 15.000 kilometer balanceren. 


 

Hoe lang duurt het balanceren van mijn banden?

Band balanceren

Als u uw banden wil laten uitbalanceren dan kan u gewoon één van onze bandencentrales binnen rijden. We plaatsen uw auto op onze elektronische apparatuur die de balancering haarscherp afstelt. Zo vermijdt u dure schade aan uw ophanging (zoals schokdempers, onderdelen van de stuurinrichting) en voortijdige slijtage van de banden. Ook uw veiligheid en uw comfort gaan fors omhoog.

 

Om uw wielen uit te balanceren, beschikt Q Team over een landelijk netwerk van service centers met een moderne uitrusting, onmisbare elektronische apparatuur en ervaren bandenspecialisten om de klus te klaren.

Een goede uitbalancering vermijdt kostelijke schade aan de ophanging (schokdempers, onderdelen van de stuurinrichting…) en voortijdige slijtage aan de banden. Ook uw veiligheid en uw comfort worden door deze ingreep verhoogd.


 

Uw wielen opnieuw balanceren bij Q Team?

Maak een afspraak

Q Team medewerker advies