Q Team-Merken-Apollo-2976x500

Apollo banden voor personenwagens

Apollo-banden worden met veel aandacht voor veiligheid gemaakt in India en zijn verkrijgbaar in vrijwel alle categorieën, waaronder bedrijfs- en personenauto's, landbouw en industrie.

Veiligheid staat bij Apollo voorop. Apollo is altijd bereid een stapje verder te gaan om te leveren wat belanghebbenden nodig hebben. Apollo stelt individuen in staat hun volle potentieel te realiseren, zoals uitgedrukt in de slogan "go the distance". Apollo-banden worden gemaakt in India en zijn verkrijgbaar in vrijwel alle categorieën, waaronder bedrijfs- en personenauto's, landbouw en industrie.

Het merk Apollo Tyres ontstond midden jaren 70, toen de eerste huisstijl werd onthuld. Het stond voor passie, agressie en vastberadenheid om uit te blinken op alle gebieden. Het logo, in de volksmond de oneindige weg genoemd, weerspiegelde de lange weg die het bedrijf zou afleggen om te evolueren tot een dynamische en multiculturele organisatie op meerdere locaties. Deze identiteit staat al meer dan 30 jaar voor de dromen en ambities van Apollo.