Velgen herstellen

 

Parkeren volgens het boekje, het angstzweet breekt u nu al uit. Terwijl de rest van de wereld op uw vingers kijkt, manoeuvreert u in één vlotte beweging tussen twee wagens. In gedachten geeft u zichzelf een welverdiend schouderklopje tot uw velgen tegen de stoeprand knarsen. Misschien iets te vroeg gejuicht …

Net als uw autobanden zijn uw velgen soms toe aan herstellingswerken. In dit blogartikel gaan we dieper in op de voordelen van een reparatie en de mogelijkheden om ze feilloos te laten herstellen.

Duurzame oplossing voor een breuk, kras of scheur

Velgen, ze zien eruit als blinkende schoenen. Ze bepalen niet enkel het zicht van uw wagen, maar houden uw banden ook netjes op hun plaats. Jaar na jaar krijgen ze het zwaar te verduren: putjes in het wegdek, extreme weersomstandigheden en krappe parkeerplaatsen met hoge stoeprand. Een breuk, kras, scheur of roestlaagje is dus niet uitgesloten. Afhankelijk hoe groot de schade is, laat u ze best herstellen in plaats van vervangen. Het is een pak goedkoper en bovendien een snelle en milieuvriendelijke oplossing.

Velgen spuiten met nieuwe laklaag

Uw velgen herstellen? Dan schakelt u best een expert in met de nodige kennis van zaken. Eerst worden eventuele deuken weggewerkt en scheuren gelast om vervolgens uw velgen te zandstralen, (her)spuiten en vernissen. Kies een lakkleur die matcht met uw originele kleur. Of misschien gaat u wel voor een totaal nieuwe kleur? Eén ding is zeker, u kunt eindeloos personaliseren!

Vraag hulp aan een expert

Zijn uw velgen aan herstelling toe? Hebt u vragen over het kostenplaatje? Ga dan langs in één van onze filialen of bij uw garage voor meer info. Kan er geen hulp meer baten en zijn uw velgen toch aan vervanging toe? Dan kunt u steeds bij uw QTeam bandencentrale terecht voor gloednieuwe stalen of aluminium velgen. Maak nu een online afspraak. Tot dan!

 

Maak een afspraak