Kom langs bij een QTeam Service Center
Maak een afspraak
Kies en bestel uw Goodyear banden online
Waar vind ik mijn bandenmaat?


Goodyear banden voor personenwagens

Q Team-Merken-Goodyear-2085x500

Goodyear biedt innovatieve kwaliteitsproducten aan waarop u volledig kunt vertrouwen. Wij geven om mensen en hun dierbaren. Daarom verkopen wij banden van de beste kwaliteit met uiterst betrouwbare designs en technologie. En veiligheid komt bij ons altijd op de eerste plaats.

Een geschiedenis van primeurs

Goodyear kijkt terug op een geschiedenis van primeurs: Ford koos in 1908 banden van Goodyear voor zijn Model T, de eerste auto in massaproductie, de eerste banden op de maan in 1970 waren van Goodyear en in 2016 stelde Goodyear de eerste conceptband voor veilig autonoom rijden voor. En Goodyear blijft vernieuwen.

Bekroonde veiligheid

Tot op vandaag is de focus bij Goodyear onverminderd gericht op veiligheid. Onze banden kwamen als winnaar uit talrijke testen en zijn uitgerust met de nieuwste technieken voor uw veiligheid. Goodyear is ook het merk dat veel autobouwers in het premiumsegment kiezen als hun strategische ontwikkelingspartner.

Made to feel good

Onze producten leveren topprestaties, u kunt u er met een gerust hart de weg mee op en optimaal genieten van elke rit. Goodyear. Made to feel good