Bijna klaar!
Hoeveel banden wilt u bestellen?
{{tirecount}}

Aankoop banden{{tirePrice * tirecount}} EUR
Montage{{montagePrice * tirecount}} EUR
Recytyre{{recyclePrice * tirecount}} EUR
Totaal inclusief BTW:{{totalPrice * tirecount}} EUR

245/45 R 18 96Y EFFICIENTGRIP Fp TL
Premium
Energiezuinig
Grip
B
B - 69 dB
EFFICIENTGRIP Fp
202,58EUR/band
incl. BTW
Recytyre 4,55 EUR/band
Montage 29,72 EUR/band
Maat: 245/45 R 18 96Y
{{tirecount}}
Verbeterde remprestaties, zelfs op natte wegen
Duurzaam
Vlot en stil op de weg
De EfficientGrip band is ontworpen met de FuelSaving-technologie van Goodyear waarmee uw ecologische voetafdruk wordt verkleind. De band zorgt voor een zuiniger verbruik dankzij zijn lichtgewicht constructie en speciaal ontworpen profielsamenstelling met silica. Hierdoor kunt u brandstof besparen en tegelijk een inspanning leveren voor het milieu, allemaal vanuit het comfort van uw wagen.
Het loopvlak van de EfficientGrip is gemaakt van een sterke silicasamenstelling waardoor de band langer meegaat. Zo kunt u meer kilometers rijden voordat u de band hoeft te vervangen.
Zelfs in de natste weersomstandigheden behoudt u stevig de controle over uw auto dankzij het speciaal ontworpen profiel van de EfficientGrip banden van Goodyear. Met lamellen die zo geplaatst zijn dat ze water snel afvoeren, heeft deze band een veel kortere remafstand dan andere, vergelijkbare banden.
Geniet telkens weer van een stille, comfortabele rit dankzij het blokontwerp van de EfficientGrip, dat het geluidsniveau vermindert voor een comfortabelere rijervaring.