Kom langs bij een QTeam Service Center
Maak een afspraak
Kies en bestel uw Michelin banden online
Waar vind ik mijn bandenmaat?


Michelin banden voor personenwagens

Q Team-Merken-Michelin-2085x500

Michelin banden staan garant voor meer veiligheid en een langere levensduur. Q Team, uw bandenexpert, verzekert het u: Michelin banden zijn de investering meer dan waard!

De sterktes van Michelin

Levensduur

Een Michelin-band staat bekend als een kwaliteitsband die lang mee gaat. Die uitstekende prestaties worden erkend door de gebruikers zelf:

“Super grip, zowel op droog als nat. Je kan er echt op betrouwen om overal veilig te geraken. Op onze Peugeot 508 RXH zowel in de zomer als winter gebruiken wij Michelin banden. Kan ze iedereen aanraden. Kwaliteit heeft inderdaad een prijs, maar veiligheid staat bij ons absoluut voorop.” - Lieven, november 2018, over de Primacy 4 band.

“De Primacy 4 is een uitstekende stille band die zowel op droog als nat wegdek prima grip houdt. Ben er zeer tevreden over.” – Ron, juli 2018, over de Primacy 4.

“De beste winterband die ik ooit had, met tevens een veel langere levensduur dan concurrerende merken! Ik wil nooit nog een ander bandenmerk op mijn wagen!” – Gert, juli 2018, over de Pilot Alpin PA4.

Bron: Michelin.be

Veiligheid

Michelin is een high-end merk met een omvangrijke R&D-afdeling die voortdurend werkt aan de verbetering van zijn producten. Zo tracht Michelin uw veiligheid te verzekeren.

Tot de laatste kilometer

De technologieën en technieken die worden gebruikt in Michelin banden laten het toe om de banden in alle veiligheid ‘op te rijden’ tot het wettelijk toegelaten minimum van 1,6 mm. Dit is de “Long Lasting Performance”-strategie van Michelin.

De video hieronder legt deze technologieën en technieken duidelijk uit.