Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Het zijn weer Qrazy Deals bij Q Team! 

Q Team Qrazy Deals Header NL

Zomer- of vierseizoenenbanden gekocht tijdens de Q Team Qrazy Deals?*

Bij aankoop van Bridgestone, Continental, Goodyear, Hankook, Michelin, Pirelli of Vredestein zomer- of vierseizoenenbanden tijdens de Qrazy Deals actie (van 09/03/22 tot 09/04/22), kunt u profiteren van een Kadonation voucher die u kunt besteden in meer dan 1.000 winkels. De waarde varieert naar gelang van de maat en het aantal aangeschafte banden.

Vraag hier uw voucher aan

Q Team Qrazy Deals Mailing Footer NL

Er zijn geen resultaten gevonden

{{resources.tires.length}} resultaten, gesorteerd op: {{resources.tires.length}} resultaat, gesorteerd op:
Promotie
{{tire.budget}}
Korting
{{printTirePromotion("{0} kopen, {1} betalen", promotion.promotionAmount)}}
Gratis montage
Actie
Cashback
{{tire.name}}
{{tire.brand.name}}
Meer info
{{tire.price.replace(',00', ',-')}}incl. BTW
{{tire.priceWithPromotion.toFixed(2).replace('.',',').replace(',00', ',-')}} {{tire.price}}incl. BTW
Gehomologeerd voor: {{tire.applDescr}}
Gehomologeerd voor: geschikt voor alle merken
Promotie voorwaarden Bekijk hier de voorwaarden

* Actievoorwaarden: Aanbod geldig van 09/03/2022 tot 09/04/2022 voor particuliere klanten bij aankoop van zomer- of vierseizoenenbanden van de merken Bridgestone, Continental, Goodyear, Hankook, Michelin, Pirelli & Vredestein voor personenwagens, SUV’s, 4x4s en bestelwagens.

Q Team Qrazy Deals Tabel V1 NL
Q Team Qrazy Deals Tabel V2 NL

Afhankelijk van het aangekochte product en het aantal hiervan ontvangt de klant een cadeaucheque van Kadonation met een bepaalde waarde. Om deze cadeaubon te ontvangen moet de klant de gegevens van zijn aankoop (factuurnummer) en zijn e-mailadres uiterlijk voor 31/05/2022 invullen via het actieformulier op qteam.be. Binnen twee weken ontvangt de klant zijn Kadonation voucher via e-mail, zolang de voorraad strekt.

Lees alle actievoorwaarden hier.


 

Waarom kiezen voor vierseizoenenbanden?

Het beste van twee werelden, zo kunt u vierseizoenenbanden omschrijven. Ze combineren de voordelen van winter- en zomerbanden en bieden een (prestatie)compromis gedurende het hele jaar bij gebruik in gematigde klimaten. Bij vierseizoenenbanden moet u niet eindeloos wisselen tussen winter- en zomerbanden. Een slimme investering die u zowel tijd als kosten bespaart (extra set banden, ommontage, tyrehotel, 2x jaar).  

Lees meer

Q Team Qrazy Deals Voordelen NL

 

Gratis controle van uw banden en bandenspanning.

Na de moeilijke periode ten gevolge van de gezondheidscrisis kunnen we eindelijk terug uitkijken naar een gezinsvakantie. Maar hebt u ook aan de staat en de druk van uw banden gedacht?

Geen nood! Bij Q Team staan we klaar om u te helpen. We controleren gratis uw banden en kijken tegelijk ook uw bandenspanning na. 

Maak een afspraak