Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Het zijn weer Qrazy Deals bij Q Team! 

Koop tussen 14/06/2021 en 11/07/2021 banden van één van onze deelnemende merken en ontvang een cadeaubon tot wel € 100! 

P1469 Qteam Qrazy Deals 2021 Homepage Banner 3360X1080

Er zijn geen resultaten gevonden

{{resources.tires.length}} resultaten, gesorteerd op: {{resources.tires.length}} resultaat, gesorteerd op:
Promotie
{{tire.budget}}
Korting
{{printTirePromotion("{0} kopen, {1} betalen", promotion.promotionAmount)}}
Gratis montage
Actie
Cashback
{{tire.name}}
{{tire.brand.name}}
Meer info
{{tire.price.replace(',00', ',-')}}incl. BTW
{{tire.priceWithPromotion.toFixed(2).replace('.',',').replace(',00', ',-')}} {{tire.price}}incl. BTW
Gehomologeerd voor: {{tire.applDescr}}
Gehomologeerd voor: geschikt voor alle merken
Promotie voorwaarden Bekijk hier de voorwaarden

Banden gekocht van Bridgestone, Continental of Goodyear?*

Bij aankoop van banden van de merken Bridgestone, Continental en Goodyear tijdens de Qrazy Deals ontvangt u een voucher van Kadonation. De waarde van de Kadonation voucher varieert volgens de bandenmaat en het aantal banden. Deze voucher kan bij meer dan 1000 winkels besteed worden.

Vraag hier uw voucher aan

Banden gekocht van Michelin?**

Bij aankoop van banden van het merk Michelin tijdens de Qrazy Deals ontvangt u een voucher van Wedoogift. De waarde van de Wedoogift voucher varieert volgens de bandenmaat en het aantal banden.

Vraag hier uw voucher aan

P1469 Qteam Qrazy Deals 2021 Bandencheck V1
0730 L Vakantie 3360X1080

Met de auto op vakantie? Zo controleert u de banden voor u vertrekt.

U gaat op reis en neemt mee … uw wagen. Van ‘La Douce France’ tot ‘Bella Italia’, wij Belgen kiezen graag voor zekerheid op vakantie. En al helemaal om op onze bestemming te geraken. Jawel, de auto staat nog steeds met stip bovenaan. Gewoonweg omdat het de nodige vrijheid geeft. Een extra valies? Geen probleem! Een uurtje later vertrekken? Moet kunnen! Even een pitstop? Waarom niet! Voor u het weet, rijdt u zo het paradijs binnen met uw hele hebben en houden.

Lees meer
Bandendruk

Het belang van bandenspanning meten

Meer dan 60% van de automobilisten rijdt rond met een verkeerde bandendruk. Zowel een te hoge als een te lage bandenspanning, kan mogelijk heel wat negatieve gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk om regelmatig de bandenspanning te controleren. In deze blogpost leggen we uit waarom en hoe u zelf de bandenspanning kan controleren. Doe dit dus zeker voor u op vakantie vertrekt!

Lees meer

Actievoorwaarden

Aanbod geldig van 14/06/2021 tot 11/07/2021 voor particuliere klanten bij aankoop van banden van de merken Bridgestone, Continental, Goodyear of Michelin voor personenwagens, SUV’s, 4x4s en bestelwagens. 

*Bridgestone, Continental & Goodyear

Afhankelijk van het aangekochte product en het aantal hiervan ontvangt de klant een cadeaucheque van Kadonation met een bepaalde waarde. Om deze cadeaubon te ontvangen moet de klant de gegevens van zijn aankoop (factuurnummer) en zijn e-mailadres uiterlijk voor 31/07/2021 invullen via het actieformulier op qteam.be. Binnen twee weken ontvangt de klant zijn Kadonation voucher via e-mail, zolang de voorraad strekt..

**Michelin

Afhankelijk van het aangekochte product en het aantal hiervan ontvangt de klant een cadeaucheque van Wedoogift met een bepaalde waarde. Om deze cadeaubon te ontvangen moet de klant deze aanvragen op de Michelin website. Er worden slechts 3000 cadeaubonnen uitgedeeld.

Lees alle actievoorwaarden hier.