Uw vertrouwde De Condé-bandencentrale maakt nu deel uit van het nationale Q Team-netwerk, meer info >

Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

De 'berg'wet in Frankrijk: Met welk type banden kan ik reizen deze winter?

Bent u van plan deze winter in Frankrijk te reizen, maar weet u nog niet wat de “berg”wet van 2022 voor uw voertuig betekent? Wat als een beetje anticipatie u een boete van 135 euro zou besparen?  Hier volgt een samenvatting van wat u moet weten over deze nieuwe verordening

Lees meer

Wanneer schakelt u over naar winterbanden?

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. De herfst is in het land met alles erop en eraan: regenbuien, windvlagen en mistbanken. Met melancholie kijken we terug op de zomer en met pretoogjes blikken we vooruit naar de winter. Ook uw wagen maakt zich op voor lagere temperaturen en fikse weersomstandigheden. De cue voor chauffeurs om zich luidop af te vragen of ze moeten switchen naar winterbanden. En over de timing zijn de meningen verdeeld.  

U vraagt, wij schrijven er een blog over. In dit artikel leggen we u uit wat de voordelen zijn van winterbanden en wanneer u best de overstap maakt.

Lees meer

Cashback Bridgestone

Van 15/11/2022 tot en met 15/12/2022 ontvangt u bij elke aankoop van minstens 2 Bridgestone winter- of vierseizoenenbanden een cashback tot wel €120. U kan uw aankoop registreren via de actiepagina van Bridgestone. Enkel de eerste 1000 registraties kunnen profiteren van deze actie. Wees er snel bij!

Registreer nu

GY Sell Out Najaar 1200X1200 BE

Cashback Goodyear & Dunlop

Van 01/11/2022 tot en met 30/11/2022 ontvangt u bij elke aankoop van minimaal 2 zomer-, winter- of vierseizoenenbanden van Goodyear of Dunlop een cashback op uw factuur ter waarde van maximaal €40 inclusief btw.

Hoe kunt u profiteren?

  • Koop 2 of 4 GoodYear of Dunlop banden in een van onze QTeam centra.
  • De cashback wordt nadien rechtstreeks van uw aankoopfactuur afgetrokken.

Q Team Qrazy Deals

Heeft u tussen 12/09/2022 en 31/10/2022 vierseizoenenbanden gekocht van één van de deelnemende merken? Geniet nog steeds van tot € 80 voordeel!

U kan uw cadeaubon aanvragen tot en met 30/11/2022. Mis deze ongelooflijke aanbieding niet! Alleen beschikbaar bij Q Team.

Meer info

Onze Covid-19 maatregelen

Komt u binnenkort langs voor een afspraak bij een Q Team Service Center? Bekijk dan hier onze voorzorgsmaatregelen in de strijd tegen Covid-19. 

meer info

 

Q Team zorgt voor onze zorgers!  

Om al onze zorgverleners te ondersteunen en hun mobiliteit doorheen België te garanderen, biedt Q Team een speciaal aanbod met prioritaire dienstverlening aan.

Meer info


 

Michelin Hankook Continental Dunlop BFGoodrich Bridgestone Vredestein Pirelli Goodyear Kleber Semperit Firestone Fulda Apollo Uniroyal Falken