Uw vertrouwde De Condé-bandencentrale maakt nu deel uit van het nationale Q Team-netwerk, meer info >

Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Heeft u Bridgestone winter- of vierseizoenenbanden gekocht? 

Van 23/01/2023 tot 23/03/2023 maakt u bij elke aankoop van minimaal 2 Bridgestone winter- of vierseizoenenbanden in 16" of groter kans op fantastische Samsung-geschenken!

Deze actie is beperkt tot particulieren met een personenauto, 4x4/SUV of bestelwagen én tot één aanvraag per factuuradres.

meer info

De 'berg'wet in Frankrijk: Met welk type banden kan ik reizen deze winter?

Bent u van plan deze winter in Frankrijk te reizen, maar weet u nog niet wat de “berg”wet van 2022 voor uw voertuig betekent? Wat als een beetje anticipatie u een boete van 135 euro zou besparen?  Hier volgt een samenvatting van wat u moet weten over deze nieuwe verordening

Lees meer

Wanneer schakelt u over naar winterbanden?

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. De herfst is in het land met alles erop en eraan: regenbuien, windvlagen en mistbanken. Met melancholie kijken we terug op de zomer en met pretoogjes blikken we vooruit naar de winter. Ook uw wagen maakt zich op voor lagere temperaturen en fikse weersomstandigheden. De cue voor chauffeurs om zich luidop af te vragen of ze moeten switchen naar winterbanden. En over de timing zijn de meningen verdeeld.  

U vraagt, wij schrijven er een blog over. In dit artikel leggen we u uit wat de voordelen zijn van winterbanden en wanneer u best de overstap maakt.

Lees meer

Onze Covid-19 maatregelen

Komt u binnenkort langs voor een afspraak bij een Q Team Service Center? Bekijk dan hier onze voorzorgsmaatregelen in de strijd tegen Covid-19. 

meer info

 


 

Michelin Hankook Continental Dunlop BFGoodrich Bridgestone Vredestein Pirelli Goodyear Kleber Semperit Firestone Fulda Apollo Uniroyal Falken