Uw vertrouwde De Condé-bandencentrale maakt nu deel uit van het nationale Q Team-netwerk, meer info >

Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30

Tijd voor de seizoenswissel van uw bestaande banden? 

Bent u reeds klant bij Q Team en werden uw zomerbanden bewaard bij uw Q Team service center? Dan kan u voortaan gemakkelijk online een afspraak maken voor uw seizoenswissel.

maak een afspraak

Q Team zorgt voor onze zorgers!  

Om al onze zorgverleners te ondersteunen en hun mobiliteit doorheen België te garanderen, biedt Q Team een speciaal aanbod met prioritaire dienstverlening aan.

Meer info


Lees hier onze laatste blogposts:

zomerbanden-of-vierseizoenenbanden.jpg

Banden kopen: zomerbanden of vierseizoenenbanden?

Seizoenen in België? Dat zijn milde winterdagen en zachte zomerdagen met aangename temperaturen het hele jaar door. Chauffeurs stellen zich dan ook luidop de vraag of ze al dan niet moeten overschakelen tussen winter- en zomerbanden. Een terechte opmerking, die steeds meer aanhang wint. En dan zijn er ook nog vierseizoenen- of all-seasonbanden, de gulden middenweg voor wie twijfelt.

In dit blogartikel leggen we uit wanneer u beter kiest voor zomerbanden en wanneer u best switcht naar vierseizoenenbanden. We lijsten de verschillende eigenschappen op, koppelen dit aan uw rijstijl en geven tot slot een prijsindicatie. Aan het einde van de rit weet u perfect wat u te doen staat. Laten we starten!

Lees meer
winterbanden-naar-zomerbanden.jpg..jpg

De lente komt eraan: tijd om uw banden te wisselen!

Maartse buien, aprilse grillen, … Jawel de lente is in aantocht en dat gebeurt altijd met de nodige dramatiek. Gelukkig kunt u ook uitkijken naar die heerlijke zonnestralen en dat langverwachte eerste terrasje. Vol herwonnen energie stort u zich op een heuse lenteschoonmaak en laat u een frisse wind waaien door uw interieur. Zet gerust ook uw wagen op het to-dolijstje, want het is alweer tijd om te switchen naar zomerbanden.

Waarom maakt u de overstap van winter- naar zomerbanden? En hoe pakt u dit aan? We leggen het u minutieus uit in dit blogartikel.

Lees meer

 

Michelin Hankook Continental Dunlop BFGoodrich Bridgestone Vredestein Pirelli Goodyear Kleber Semperit Firestone Fulda Apollo Uniroyal Falken