Gratis nummer
0800 93 500
Ma tot vrij - 8u tot 17u30
MICHELIN: Grip op de winter

MICHELIN: Grip op de winter

Koop nu je MICHELIN CrossClimate- of winterbanden, registreer je aankoop en ontvang je A.S. Adventure voucher. Beantwoord twee wedstrijdvragen en maak daarbovenop kans op 1 van de 2 skireizen voor 4 personen. Haast je, want het aantal vouchers is beperkt.

Lees meer
BRIDGESTONE Cashback

BRIDGESTONE Cashback

Van 19/11/2018 tot en met 15/12/2018 loopt de nationale cashback actie van Bridgestone. Bij registratie van je aankoop van minstens 2 winter- of all-season banden van 17 inch of groter, ontvang je een cashback.

Lees meer
Je banden- of wielenset opbergen: hoe en waar?

Je banden- of wielenset opbergen: hoe en waar?

Het is weer die tijd van het jaar! Nu de temperaturen onder 7°C duiken, zeggen we vaarwel tegen onze zomerbanden en wapenen we ons met een set winterbanden. Klaar om die besneeuwde wegen te trotseren. Allemaal goed en wel, maar hoe stockeren we onze banden die we voor een poosje niet gebruiken? En misschien nog belangrijker, waar bergen we ze op? In dit blogartikel snellen we jou te hulp en geven we handige tips en tricks.

Lees meer
Wanneer schakel je over naar winterbanden?

Wanneer schakel je over naar winterbanden?

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. De herfst is in het land met alles erop en eraan: regenbuien, windvlagen en mistbanken. Met melancholie kijken we terug op de zomer en met pretoogjes blikken we vooruit naar de winter. Ook je wagen maakt zich op voor lagere temperaturen en fikse weersomstandigheden. De cue voor chauffeurs om zich luidop af te vragen of ze moeten switchen naar winterbanden. En over de timing zijn de meningen verdeeld.  

Jij vraagt, wij schrijven er een blog over. In dit artikel leggen we je uit wat de voordelen zijn van winterbanden en wanneer je best de overstap maakt.

Lees meer

Opzoek naar de juiste banden voor uw wagen? Uw Q Team bandenexpert helpt u graag verder!

Michelin Hankook Continental Dunlop Bridgestone Vredestein Pirelli Goodyear Kleber Semperit Firestone Fulda Apollo Uniroyal